AAA-mikroalkaliparistot - Philips | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

AAA-mikroalkaliparistot - Philips

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Mikroalkaliparistot (AAA)


Valikoimastamme löytyvät mikroalkaliparistot ovat tuotteita, joista on hyötyä useissa tilanteissa. Ne sopivat kelloihin, taskulamppuihin tai kaukosäätimiin. Myös jotkut aurinkokennovalot, ulkovalot ja jouluvalot voivat ottaa virran mikro alkaliparistoista. Paristojen merkintä AAA tarkoittaa niiden kokoa, muuten niitä kutsutaan mikrokynäparistoiksi.


AAA-paristot ovat turvallisia


AAA-merkintä paristoissa merkitsee kokoa. Ne tunnetaan myös mikro alkaliparistoina.


Kuten kaikkien muidenkin lähteiden kanssa, AAA-paristojen kapasiteetti on erittäin tärkeä. Jokainen laite kuluttaa eri verran energiaa, joten voit valita useista patterityypeistä. AAA-paristo on erittäin suosittu ja käytetty. Olemassa on myös sinkkikloridi tai litiumakkuja. AAA-paristoissa on merkintä R03, LR03 ja HR03. Nimitys on IEC-standardin, Kansainvälisen sähköteknisen komission, mukainen. Se takaa kaikkien tarjottavien pattereiden turvallisuuden.


Ladattavat paristot AAA


Jos sinulla on kotona laitteita, joihin vaihdat jatkuvasti paristoja, ovat ladattavat paristot AAA todennäköisesti sinulle sopivimmat. Lataamiseen tarvitset sopivan laturin AA-alkaliparistoille ja AAA-mikroalkaliparistoille. Nämä laturit löydät luonnollisesti valikoimastamme.


Tutustu valikoimaamme, jossa ovat alkaliparistot. Löydä tarvitsemasi alkaliparisto!

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.