Aurinkopaneelien tukiohjelma | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Aurinkopaneelien tukiohjelma

Ulkotilat
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Tukiohjelmat voivat aluksi tuntua monimutkaisilta. Näytämme sinulle kuitenkin selvästi, että voit saada taloudellisen tuen helposti ja ilman stressiä.

Ekologisen ajattelun ja rahan säästämisen välinen tasapaino on nykyään entistä tärkeämpää. Olitpa ekologisesti suuntautunut tai et, ympäristön kestävyyteen kannattaa tällä hetkellä kiinnittää huomiota. Puhumattakaan ympäröivästä taloudellisesta tilanteesta. Tukiohjelma auttaa sinua saamaan energiaomavaraisuuden, ja alkuinvestointi palautuu sinulle muutaman vuoden sisällä. Lähdetään yhdessä matkalle, joka voi olla helpompaa kuin uskotkaan.

Tuen saaminen edellyttää, että tietyt ehdot täyttyvät. Muistutamme myös, että olemme äskettäin kirjoittaneet artikkelin aurinkopaneeleista.

Kenelle tuet on tarkoitettu?

1. Voitko hakea tukea? 

Yksityishenkilö, joka teettää työtä kotona, omistus- tai vuokra-asunnossaan, kesämökillä tai vanhempiensa asunnolla, voi saada tänä vuonna teettämänsä työn osuudesta 40 % kotitalousvähennystä. Voit tarkistaa Verohallinnon sivuilta millaisesta työstä vähennyksen saa. 


2. Mitä ohjelma koskee? 

Aurinkopaneelien asennuksesta syntyvän työn osuuden voi hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksenä. Kotitalousvähennys vähennetään ensi sijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Lisäksi voit tehdä vähennyksen aurinkopaneelien huoltotyöstä. 


3. Pelkäätkö asiakirjojen käsittelyä? Sinun ei tarvitse! 

Löydät lisätietoa kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta. Siellä on kerrottu selkeästi miten voit ilmoittaa tiedot vuosittaiseen veroilmoitukseen. Kotitalousvähennyksen vuosittainen maksimi on 2250€ henkilöltä. Omavastuun osuus on 100€. 


4. Mihin asti voit hakea tukea? 

Kotitalousvähennys on kalenterivuosikohtainen. Voit hakea tukea vuosittain, jos remontti ajoittuu vuodenvaihteeseen, voit hyödyntää kotitalousvähennystä kahtena eri verovuotena maksettujen laskujen mukaan. Omavastuuosuus vähennetään molempina vuosina. 


5. Millaista taloudellista tukea voit saada?

Löydät lisätietoa Verohallinnon sivuilta. Kotitalousvähennys on kalenterivuosikohtainen. Voit säästää vuosittain satoja ellet peräti tuhansia euroja. Liity siis edelläkävijöiden joukkoon, ja unohda järkyttävän suuret sähkönsiirtomaksut ja mielettömät sähkölaskut.


Jos olet lukenut tähän asti, olet päättänyt hakea tukea ja täytät ehdot, sinun tarvitsee vain valita oikea polku. Verkkokaupastamme saatavat aurinkopaneelit ovat juuri sellaisia tuotteita, joiden asentamiseen voit hakea tukea. Voit tarkastella aurinkopaneelien valikoimaa täällä. Lisäksi saat Valomania.fi aurinkopaneeleille 12 vuoden takuun.  

Toivotamme sinulle onnea säästöjen tiellä.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i