Erottamaton kumppani sinulle ja perheellesi! | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Erottamaton kumppani sinulle ja perheellesi!

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Kuten saatat jo tietää, verkkokauppamme on erikoistunut valaistussuunnitteluun. Emme kuitenkaan tarjoa vain näitä tuotteita, joten voit hankkia verkkokaupastamme myös paljon enemmän. Kuten esimerkiksi monia tuotteita itsellesi ja kotiisi.

Kotitalouden tuotteet

Valot ovat erottamaton osa kotiasi. Löydät niitä suuren määrän verkkokaupastamme. Ne eivät kuitenkaan ole ainoa asia, jota kotitaloutesi tarvitsee. Ja me tiedämme sen. Jottei sinun tarvitsisi etsiä muualta, voit ostaa erilaisia tuotteita kotiisi verkkokaupastamme. Kaikenlaisia pienempiä laitteita, nukkumiseen liittyviä asioita ja paljon muuta.


Asia mikä on erittäin tärkeä ja minkä jotkut teistä usein unohtavat, on kodin hyvä ja miellyttävä tuoksu. Tyyli, jolta koti tuoksuu, on usein ensivaikutelma, jonka vieraasi huomaavat. Joskus käy myös, varsinkin jos kotonasi on tupakoitsija tai olet itse sellainen, savu voi päästä sisälle taloon vaikka menisit ulos savukkeen kanssa. Sama koskee eläimiä. Joskus niiden olemassaolon saattaa huomata hieman epämiellyttävästä tuoksusta. Jotta tuntisit olosi mukavaksi kotona, etkä vierastaisi kutsua jotakuta kylään, on hyvä aika hankkia miellyttävältä tuoksuva tuoksudiffuusori. Voit valita tuoksuaromin mieltymyksesi mukaan. Voit hankkia myös erilaisten öljyjen diffuusorin. Niiden kaunis muotoilu toimii koriste-elementtinä. Diffuusori koostuu miellyttävistä tuoksuista ja luonnonmateriaaleista valmistetuista tikuista.

 

Ajattele myös itseäsi

Kotisi lisäksi sinun tulee ajatella itseäsi. Ja me ajattelemme myös sinua. Tämän takia löydät verkkokaupastamme tuotteitajotka on suunniteltu juuri sinua varten. Jokainen meistä saattaa haluta punnita itsensä aika ajoin. Iso osa teistä  voi jopa seurata painoaan säännöllisesti. Siksi sinulla on oltava laadukas henkilövaaka, joka kertoo miten voit. Voit valita klassisen, älykkään tai jopa retroasteikolla toimivan vaa'an.



Erityisesti nyt, kun kylmimmät kuukaudet alkavat, saattaa käydä, että sinä ja lapsesi vilustutte. Monta kertaa kyseessä ei ole vain vilustuminen, vaan sinun on käytettävä lämpömittaria tarkistaaksesi täytyykö sinun ottaa yhteyttä lääkäriin. Jotta mittaaminen ei kestäisi liian kauan, arvostat tätä erityisesti lasten kanssa, voit ostaa digitaalisen lämpömittarinjoka näyttää lämpötilan muutamassa sekunnissa. Ja jos tiedät, että verenpaineesi ei ole vakaa, voit hankkia digitaalisen painemittarin.


Sinun täytyy liikkua paljon pysyäksesi kunnossa. Monta kertaa saattaa olla vaikea pakottaa itsesi menemään ulos tai juoksemaan. Voit kuitenkin ostaa älykellon, joka motivoi sinua ja seuraa kaikkea tarvitsemaasi. Tiedät välittömästi, miten voit. Kelloissa on monia toimintoja, mm. sykkeen, askeleiden tai poltettujen kalorien mittaus. Voit jopa suorittaa maksun niiden avulla. Kellojen akuilla on pitkä käyttöikä. Tietenkin niissä on myös yhteys puhelimeesi, josta voi tarkistaa tuloksesi käteväsi. Lisäksi voit valita eri malleista. Urheilullisesta eleganttiin, joka näyttää hyvältä myös puvun kanssa.


Emme ole myöskään unohtaneet päivittäistä meikkausta tai muita toimintojasi, joita teet kosmetiikkapöydälläsi, yöpöydälläsi tai kylpyhuoneessasi. Siellä on oltava laadukas ja käytännöllinen peili, joka takaa täydellisen värintoiston. Löydät niitä verkkokaupastamme. Lisäksi meillä on myös myynnissä miesten partakoneita, jotka ei saa uupua miesten päivittäiseen hoitoon liittyvistä tarvikkeista.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i