Takaisin kouluun | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Takaisin kouluun

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Lomat ovat lopuillaan ja uusi kouluvuosi aluillaan. Ajattele lapsiasi ja osta heille uusi valaisin, jotta koulutehtävien tekeminen olisi ainakin hieman miellyttävämpää!

Jokaikinen vuosi uusi lukuvuosi tulee kesän lopussa. Useimmat lapset eivät ole tästä kovin mielissään, mutta emme mahda sille mitään. Vastuu kutsuu. Opiskelu, lukeminen, kirjoittaminen ja laskeminen voivat olla olla miellyttävää. Etkö ole vielä hoksannut miten saat tämä aikaiseksi? Hyvä vinkki on ostaa uusia lasten valaisimia,  ja jos lapset saavat valita mieleiset, tulee heistä entistä onnellisempia.


 

Keskusvalaistus

Ensinnäkin erittäin tärkeä on niin kutsuttu keskusvalaistus. Lasten valaisimien valikoimassa on monia lasten kattokruunuja ja muita kattovalaisimia. Ja kaiken ikäisille lapsille. Useimmilla lapsilla on omat suosikki supersankarinsa. Olemme ottaneet tämän huomioon. Valikoimastamme löydät lasten valot, joissa on eri sarjakuvasankari aiheita tai erilaisia lasten aiheita, kuten eläimiä, kukkia ja monia muita lasten suosikkeja. Pojat pitävät lasten kattokruunuista, joissa saattaa olla vaikkapa lentokone tai auto. Yksinkertaisesti, voit valita mieleisen. Ja mitä tulee väreihin, mielikuvituksella ei ole rajoja. Vaikka huoneessa olisi vaaleanpunainen tai sininen teemaväri, voit sovittaa valon värin väriteeman mukaan, jotta kaikki olisi silmälle hyvin miellyttävää.

 

Lasten kattovalaisimien lisäksi on myös tärkeää ajatella lasten seinävalaisimia. Kuten kattovalaisimien kanssa, voit valita monista lasten teemoista. Jos tarvitset valoa paikassa, jossa valaisinta ei ole mahdollista kytkeä sähkövirtaan, hanki lasten paristovalaisin.


Työpöydän valaistus

Toinen tärkeä asia on työpöydän valaistus. Tarvitset todennäköisesti erilaisia pöytälamppuja. Parhaat ovat pyöritettäviä tai voit myös valita himmentimellä varustetuista pöytävalaisimista. Sen avulla voit säätää valon voimakkuutta. Lamppu on erittäin tärkeä lastenhuoneessa. LED-pöytävalaisimet voivat auttaa sinua säästämään sähköä. Ja jos haluat säästää mahdollisimman paljon tilaa, suosituimpia ovat nykyään LED-lamput. Jälleen kerran valikoima on erittäin laaja. Voit laittaa valaisimen pöydälle tai kiinnittää sen klipsillä mihin tahansa tarvitset. Myös paristokäyttöinen lamppu on hyödyllinen, mutta sen ei tarvitse olla klassinen. Voit ostaa LED-pöytävalaisimen näytöllä, kosketuspöytävalaisimen, USB-LED-lampun tai himmennettävän pöytävalaisimen. Lyhyesti sanottuna lamppu on tärkeä monissa aktiviteeteissa, jotta rakkaasi eivät pilaisi silmiään ja väsyisi tarpeettomasti.


Parempi uni

Tulevan syksyn myötä on myös alkanut hämärtyä aikaisemmin. Se tarkoittaa vain yhtä asiaa. Lapsesi nukahtavat ja heräävät, kun ulkona on pimeää. Siksi kannattaa miettiä hiljaista nukahtamista ja miellyttävää heräämistä. Näihin tapauksiin sopii seinävalaisin, joka loistaa himmeällä valolla aivan sängyn vieressä. Jopa ne, jotka eivät pidä pimeydestä nukahtamisen aikana, ovat kiitollisia. Nukkumisen lisäksi nouseminen on paljon miellyttävämpää. Seinävalaisimien hämärässä valossa heräät mielellään. Jos lapsesi kulkevat pimeässä vessaan tai etsivät tietä luoksesi, he arvostavat suunnattavia valoja tai valoa anturilla, joka syttyy havaitessaan liikkeen.


null 


Jos et ole vielä ratkaissut lastenhuoneen valopulmaa, nyt on tullut hyvä aika siihen. Valinnan lisäksi olet tyytyväinen hintaan. Voit ostaa monia lasten valoja erikoishinnalla.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i