Uutisia verkkokaupastamme | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Uutisia verkkokaupastamme

Uutiset valomania.fi

Karoliina

Olemme iloisia, että saamme uusia asiakkaita, ja olemme iloisia nähdessämme, että olet tyytyväinen. Siksi yritämme aina tuoda uusia asioita pysyäksemme viimeaikaisten trendien mukana.

Löydät valikoimastamme monenlaisia tuotteita. Voit valita eri valaistustyypeistä mihin tahansa huoneeseen ja tyyliin. Värjätyt lasit, skandinaaviset valot ja monet muut valaisimet eivät ole poikkeus valikoimassamme. Tarjoamme myös monia ulkovalaisimia. Yritämme aina mennä eteenpäin ja tuoda uusia valoja ja muita tuotteita kotiisi.



Pyrkimys olla jatkuvasti parempi asiakkaillemme kulkee käsi kädessä kehittyvän teknisen kehityksen kanssa, joka ei ole meille vieras asia. Verkkokaupastamme löydät aina erilaisia moderneja LED-valoja tai älyvalaisimia, jotka ovat parasta laatua ja ajankohtaisia liittyen sen hetkisiin trendeihin.

Jotta valikoimamme olisi suurempi, teemme yhteistyötä uusien valmistajien kanssa. Tuotevalikoimamme kasvaa niin, että tarjonta on erittäin laaja ja sinulla ei ole vaikeuksia löytää juuri sitä, mitä etsit. Suuren varastotilan ansiosta pidämme varastossa mahdollisimman paljon tuotteita. Tämän takia tuotteet voidaan toimittaa sinulle lyhyessä ajassa tilauksesi jälkeen.



Koska verkkokauppamme on laajentunut useimpiin Euroopan maihin, olemme tottuneet täyttämään monien asiakastyyppien vaatimukset. Laajan tarjonnan ansiosta suunnittelijat ja arkkitehdit rakastavat verkkokauppaamme ja haluavat palata luoksemme. Voitto ShopRoku -kilpailussa Heurekassa (suurin ostosportaali ja palveluiden hinta- ja laatuvertailija Tšekeissä) on myös todiste asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

Meiltä tilaamiesi tavaroiden lisäksi tarjoamme mielellämme sinulle jotain ylimääräistä. Saat ilmaisen toimituksen tai lahjan ostaessasi tietyn summan yli. Lisäksi laki-aikaa pidempi takuuaika osoittaa, että uskomme tuotteidemme laatuun.



Verkkokaupassamme näet usein uusia tuotteita. Päätavoitteemme on kaikkien asiakkaiden tyytyväisyys. Olemme entistä tyytyväisempiä, jos huomaat sen itse.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i