Valomania ottaa käyttöön uuden varastojärjestelmän ja rakentaa kaksi uutta varastohallia | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Valomania ottaa käyttöön uuden varastojärjestelmän ja rakentaa kaksi uutta varastohallia

Valomania ottaa käyttöön uuden varastojärjestelmän ja rakentaa kaksi uutta varastohallia
Uutiset valomania.fi

Donoci, Valomanian emoyhtiö ja Euroopan toiseksi suurin valaisimien verkkomyyjä, ottaa käyttöön uuden varastonhallintajärjestelmän (WMS) ja rakentaa kaksi uutta varastohallia.

Uusien teknologioiden ansiosta Valomania pystyy toimittamaan tilauksia nopeammin ja tehokkaammin kuin ennen. Uuden varastojärjestelmän, mySTOCK® WMS, toimittaa Kvados a.s. Kyseinen yritys käyttää tekoälyä ja koneoppimista varastoprosessien optimointiin. Tämä mahdollistaa tavaroiden nopeamman ja tarkemman valmistuksen ja yksinkertaistaa myös logistiikkaa.

Valomania on toimittanut onnistuneesti yli neljä miljoonaa tilausta, myy verkkokaupassa yli 200 valaisinmerkkiä ja hallinnoi 21 000 m²:n  varastossa 50 000 erilaista tuotetta ja yli kaksi miljoonaa kappaletta.

Uusi yli 9 000 neliömetrin suuruinen ja 19 metriä korkea varastohalli sekä vieressä oleva uusi sali mahdollistavat suuremman tavaramäärän varastoinnin ja nopeamman reagoinnin kysyntään.
 

"Investoiminen uuteen WMS-järjestelmään ja uusiin varastohalleihin on meille strateginen askel. Haluamme tulla johtavaksi valaisimien verkkokaupaksi Euroopassa", sanoi Darek Matwikow, Donoci s.r.o.:n toimitusjohtaja.

Uuden varastojärjestelmän käyttöönotto aiheuttaa tilapäisesti viivettä tilausten toimituksessa, joka on tällä hetkellä viisi päivää. Valomania pahoittelee tätä asiakkailta ja vakuuttaa heille, että kaikki tilatut tavarat lähetetään mahdollisimman pian.


      

"Uskomme, että uusien tekniikoiden avulla voimme valmistaa tilauksia entistä nopeammin", Matwikow lisääi.

Donoci on ollut markkinoilla 25 vuotta ja on 27 verkkokaupalla yksi Euroopan johtavista valaistusmyyjistä. He toimittavat yli miljoona pakettia vuodessa.


Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1990 - 2022 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.