Valot onnelliseen elämään | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Valot onnelliseen elämään

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Haluatko ostaa uuden valaisimen keittiöön, kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai muuhun huoneeseen? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa.

Kaikki mitä voit kuvitella

Siitä hetkestä lähtien kun ihminen oppi valjastamaan sähkön, tuskin kukaan osasi enää kuvitella elämää ilman sitä. Tähän liittyy yksi tärkeimmistä asioista, jonka tuottamiseen käytetään sähköä, nimittäin valo. Pelkkä ajatus siitä, ettet voisi sytyttää kotiisi valoa ja joutuisit käyttämään kynttilöitä, on useimmille meistä, jotka eivät eläneet muinaisina aikoina, täysin käsittämätöntä. Tämän takia verkkokauppamme on olemassa, eikä sinun ei tarvitse huolehtia näistä asioista ja voit tuntea olosi mahdollisimman mukavaksi kotonasi. Voit valita erilaisista valaisimista, jotka sopivat kaikkiin huoneisiin. Tulet varmasti yllättymään valaisinvalmistajien valikoimista.



Sisävalaistuksen lisäksi voit valaista myös ulkotiloja. Olipa kyseessä sitten puutarha, huvimaja tai terassi. Meillä on tarjolla valaisimia, joissa on erityisen voimakas valo tai koristeellinen ulkokuori. Katso esimerkiksi ulkoseinä-, aurinko- tai LED-valaisin valikoimaamme. Löydät kaiken verkkokaupastamme.



Meillä on tarjolla valaisimia eri malleissa. Tarvitsetpa ylellisen kattokruunun, klassisen kattovalaisimen ja pienen pöytävalaisimen, tai pidät monivärisistä tai yksinkertaisista värisävyistä. Kenties tarvitset valoja olohuoneeseen tai pienille lapsille lapsia miellyttäviä aiheita. Tai jotain erityistä, kuten lasimaalattuja, vintage-tyyliä tai kristallia. Löydät kaiken tämän ja vielä enemmän verkkokaupastamme.

Kaikki valaisimet valmistetaan täyttämään tiettyihin paikkoihin tarvittavat turvallisuusparametrit, esimerkkinä kylpyhuone- ja ulkovalaisimet. IP-suoja on todella tarvittava näissä paikoissa. Tämä johtuu siitä, että kylpyhuone- ja ulkovalot, tai jopa eri salien, varastojen ja kellarien valot joutuvat usein kosketuksiin kosteuden, muiden sääolosuhteiden tai suoran veden kanssa. Valomme täyttävät aina kaikki turvallisuusstandardit ja tarvittavat kriteerit. On kuitenkin aina tarpeen selvittää niiden parametrit pakettietikeistä.


 

Kaikkien valojen löytämisen lisäksi, joita saatat tarvita nyt tai tulevaisuudessa, yritämme aina tarjota sinulle jotain ylimääräistä. Se voi olla mukava lahja tai ilmainen toimitus ostaessasi yli tietyn summan. Pyrimme aina laajentamaan tuotevalikoimaamme ja tuomaan uusia kiinnostavia tuotteita kotiisi. Löydät siis erilaisia pieniä laitteita keittiöön, äänisoittimia tai tavaroita rauhalliseen uneen. Eikä tässä vielä kaikki. Joten parasta etsiä ja löytää se itse!


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i