Auton polttimot - Philips | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Auton polttimot - Philips

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Ajovalopolttimot laajasta valikoimastamme. Katso!


Auton ajovalopolttimo, ajovalaisimet, on sijoitettu auton etuosaan ja niiden tehtävä on tärkeä: valaista edessä olevaa tietä. Niitä kutsutaan myös ajovaloiksi


Onko auton polttimon vaihto edessä? Tuntuvatko nykyiset ajovalot tehottomilta? Meillä löydät erilaiset auton polttimotyypit kattavasta valikoimasta. Ajovalojen loppuun palamista ei kannata jäädä odottelemaan, jos käytössä olevat auton valot tuntuvat tehottomilta. Vaihtamalla autopolttimot uusiin ja tehokkaampiin, parannat huomattavasti näkyvyyttä ja ajoturvallisuutta. 


Auton polttimotyypit


Auton polttimotyypit jakautuvat halogeeniajovaloihin, ksenon- tai LED-valoihin. Näistä ksenon- ja LED-valot ovat nykyaikaisempia. Ksenon ajovalopolttimo on pidempi ja kirkkaampi. LED puolestaan edustaa kaikista uusinta, nykyaikaisinta ja energiatehokkainta valotyyppiä. LED-tekniikka takaa, että nämä polttimot, jotka kestävät käytössä pitkään. 


Myös halogeeniajovalot voivat yltää lähelle ksenon- tai LED-valojen tehokkuutta, kunhan polttimon laatu on hyvä. Ajovalojen polttimoiden laatuun kannattaa siis kiinnittää huomioita. Valikoimamme pitävät sisällään pääsääntöisesti Philips autopolttimot. Philips on maailmantunnettu laatumerkki, joka takaa polttimoiden korkean laadun. 


H-polttimot


H1 ajovalopolttimo vastaa kaukovaloista ja tarjoaa pitkän kantaman valoa. Tätä valoa käytetään pimeällä, kun tiellä ei ole vastaantulijoita. Auton polttimo H4 lähettää niin lähivalot kuin kaukovalot. Auton polttimo H7 tarjoaa lähivalot. Sitä käytetään päivittäisessä ajossa kaupungissa ja taajamissa. H7 tarjoaa lyhyen kantaman valot. 


Nämä ja muut auton polttimot löytyvät kattavasta valikoimastamme. Hanki tarvitsemasi auton ajovalopolttimo meiltä jo tänään!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i