Polttimot - Philips | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Polttimot - Philips

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Älypolttimot laajasta valikoimastamme. Katso!


Esittelyssä Philips Hue älypolttimot, jotka löydät kaikki täältä kätevästi. Älypolttimot mahdollistavat tunnelman ja valaistuksen säätelyn helposti vaikkapa älypuhelimesi kautta. Yhdellä napin painalluksella ulottuvillasi ovat eri vaihtoehdot tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lämmin valaistus auttaa rentoutumaan, kun taas päivänvaloa vastaava valaistus piristää. Älykäs valaistus auttaa osaltaan laskemaan sähkölaskuasi.


Philips on älyvalaistuksen edelläkävijä. Philips Hue on älykäs langaton valaistusjärjestelmä, jonka avulla luot oikeanlaisen valaistuksen (ja tunnelman) sisälle ja ulos. Se yhdistetään kotisi langattomaan verkkoon. Philips Hue polttimo on helppokäyttöinen. Valaisimen älypolttimo vain laitetaan valaisimeen paikoilleen pyörittämällä, aivan kuin tavallinen hehkulamppu. Älypolttimo on ensimmäinen askel älyvalaistukseen. Voit himmentää tai muuttaa valonsävyä.


Philips Hue lamppu tarjoaa tasaista ja korkealaatuista valoa. Philips Hue valot tulevat lämpimissä ja viileissä sävyissä. Philips polttimot ovat saatavilla eri kannoilla, esimerkiksi Philips Hue lamppu E27. Tutustu valikoimaamme ja löydä kotiisi paras älykäs polttimo tai useampi! Sinua saattavat kiinnostaa myös Philips Hue sisävalot tai Philips Hue ulkovalaisimet.

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.