Himmennettävät kohdevalot - Eglo | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Himmennettävät kohdevalot - Eglo

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Spottivalot laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko hankinnassa spottivalot kattoon ja mietit erilaisia vaihtoehtoja? Tästä kategoriasta löydät himmennettävät kohdevalot. Himmennettävä spottivalo on järkevä valinta, kun kaipaat valolta monikäyttöisyyttä ja käytännöllisyyttä. Se mahdollistaa valon säätämisen mieluisaksi silloin, kun sinä haluat. Siten voit luoda hetkessä tilaan sopivan tunnelman, rentouttavasta tunnelmasta keskittymistä tukevaan ilmapiiriin. Valolla on iso vaikutus mielialaan.


Spottivalolla voit joko korostaa jotain tiettyä kohtaa kotisi sisustuksessa tai käyttää yleisvalona. Spottivalo kattoon sopii yleisvaloksi esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Himmennettävä spottivalo ei häikäise ja valon määrää voi säädellä itselle sopivaksi. 


Himmennettävät LED-valot 


LED-teknologia on saatavilla nyt myös näihin valaisimiin. Himmennettävät LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Ne ovat ympäristöystävällinen valinta. Näistä syistä LED-valaisimet ovat saaneet suuren suosion. 


Himmennettävä LED-spottivalo auttaa säästämään energiaa, jolloin kukkarosi kiittää. LED-valot ovat myös niin vaikuttavan pitkäikäisiä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta. Himmennettävä LED-valaisin ei myöskään turhia vitkastele, vaan syttyy ja sammuu heti ilman ärsyttäviä viiveitä.


Erilaiset kohdevalot


Vaikka äkkiseltään luulisi, etteivät kohdevalot juurikaan eroa toisistaan, on niissäkin paljon valinnanvaraa. Erot näkyvät lamppujen muodossa, määrässä ja värissä. Siksi varmastikin haluat valita himmennettävä spottivalaisin, joka sopii myös kotisi sisustukseen. Ennen kaikkea himmennettävä kohdevalaisin tulee miellyttää sinua, koska sen on tarkoitus palvella käytössä vuosikausia. Yksi tärkeä kriteeri on myös väri. Hillitty valkoinen spottivalo on kestosuosikki, mutta myös mustat spottivalot ja metalliset spottivalot kiinnostavat yhä enemmän. 


Millainen himmennettävä spottivalaisin sinulla on mielessä? Tutustu valikoimaamme. Se on laaja ja monipuolinen. Sieltä löytyy varmasti visioosi sopivat valaisimet, vaikkapa LED-spottivalot kattoon. Valitse itsellesi sopivin spottivalo!

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.