Immax NEO - Immax NEO | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Immax NEO

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Vie valaistus uudelle tasolle. Tutustu älyvalaistukseen!


Immax Neo on älyvalaisimiin keskittynyt brändi, joka tuo älyvalaisimet kaikkien ulottuville. Sen valaisimet ovat moderneja, korkealaatuisia ja teknillisesti erittäin kehittyneitä. Immax Neo valot tekevät kotisi valaistuksen helpoksi ja sujuvaksi. Älyvalaistuksen yksi hienoimpia asioita on se, että voit ohjata valaistusta etänä vaikkapa sängystä käsin ja räätälöidä valaistuksen eri tilanteisiin. Valaistuksen ohjaus tapahtuu kaukosäätimellä, älypuhelimella tai älykkäällä avustajallasi (äänelläsi). 


Immax Neo tarjoaa valot, jotka sopivat hienosti moderniin kotiin. Zigbee kaukosäädin antaa käyttäjälle mahdollisuuden muuttaa värilämpötilaa ja himmentää valoa. Lisäksi on mahdollista hankkia Immax Neo Smart Bridge (silta), joka mahdollistaa muiden älyvalojen ohjauksen. Älylamppuja voidaan ohjata ilman siltaa vain kauko-ohjaimella, joka on vain perustoimintoja varten. 


Immax Neo toimii maailmanlaajuisella Tuya alustalla. Tämän alustan kautta voit hallita hälytyksiä, kameroita, antureita ja muita. Suosittelemme hankkimaan älyvalaistus LED-tekniikalla, koska LED-älyvalaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita, ja energiaa säästäviä. LED-valaisin on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tutustu älyvalaistusvalikoimaamme, josta löytyy Immax Neo älyvalaistus ja Immax Neo lisätarvikkeet!

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.