Joulukynttilänjalat - Eglo | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vánoce landing page

Jouluiset kynttilänjalat - Eglo

  • Myydyimmät
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kyntteliköt ikkunaan, joulukynttilänjalka kotiin laajasta valikoimasta. Katso!


Kaipaatko kotiisi joulun tunnelmaa? Tästä kategoriasta löydät kyntteliköt ikkunaan ja kotiin. Joulukynttilänjalka eli joulukynttelikkö taikoo hetkessä joulun tunnelman. Se luo viihtyisyyttä, tuo valoa ja näyttää myös ulos kotoiselta ja kauniilta. Valo tuo lämpöä ja kontrastia vuoden pimeimpään aikaan. Punainen joulukynttelikkö ikkunaan on perinteinen keino valmistautua joulun tuloon, mutta yhtä lailla valkoinen kynttilänjalka luo tunnelmaa. Musta kynttelikkö on yhä suositumpi.


Joulukynttelikkö LED


Osa kyntteliköistä on saatavilla myös LEDinä. LED-kynttelikkö on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja energiaa kuluu vähemmän. 


Erilaiset kyntteliköt


Valikoimastamme löydät erilaiset kyntteliköt ikkunaan. Sieltä löytyy varmasti sopiva, olipa se iso tai pieni kynttelikkö, punainen kynttelikkö tai korkea kynttelikkö. Jos haussa on kynttelikkö ilman johtoa, silloin sinun kannattaa tutkia valikoimamme paristokäyttöiset kyntteliköt. Ne ovat kätevät silloin, kun lähellä ei ole ylimääräistä pistorasiaa. 


Taio joulun kaunis tunnelma kotiisi ja löydä paras kynttelikkö kotiin!

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.