Kattovalot & kattovalaisimet edullisesti netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

Kattovalaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet
Pyydettyä sisältöä ei löydy

Kategorian kuvaus

Monipuolinen valikoima erilaisia kattovalaisimia. Tutustu nyt!


Kattovalaisin on kotisi yleisvalaisin, joka valaisee tilan. Sillä on suuri vaikutus tunnelmaan ja toimintaan. Ensimmäiseksi sinun on tiedettävä, mihin tilaan tarvitset kattovalaisimen. Onko kyseessä keittiön kattovalaisin, kattovalaisin olohuoneeseen vai kenties lastenhuoneeseen? 


Kattovalaisin, joka sijoitetaan huoneen keskikohtaan, on yleensä hyvä valinta. Valittavanasi ovat kattovalaisimet, riippuvalaisimet ja kattokruunut. Jos haluat kohdistaa valoa johonkin tiettyyn kohtaan, harkitse kohdevaloja.


LED-kattovalot


LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Niiden suosio kasvaa vuosi vuodelta, joten myös valaisinvalikoima on laaja ja monipuolinen. Valitse LED-kristallivalaisin, kun haluat tuoda tilaan ylellisyyttä ja luksusta. 


Kattoon upotettavat valot puolestaan valaisevat tilan huomaamattomasti. Voit käyttää kattolamppua myös sisustuselementtinä. Millainen valaisin kattoon kiinnittää huomion? Se voi olla moderni kattovalaisin, iso kattolamppu tai vaikka värikäs kattokruunu.


Kattokruunu ─ ripaus luksusta kotiisi


Kattokruunut olivat entisaikaan merkki vauraasta asemasta. Myös nykyisin kattokruunu tuo kotiisi arvokasta tunnelmaa ja tyylikkyyttä. Se on todellinen kotisi katseenvangitsija, joka saa vieraidesi päät kääntymään. Kristallikruunu kattoon sopii melkein mihin vain tilaan, esimerkiksi värikäs kattolamppu lastenhuoneeseen.


Kristallivalaisin ei tarvitse olla perinteinen kristallikattokruunu. Kristallikruunuissa on monia eri vaihtoehtoja. Valikoimastamme löydät eri tyylejä ja malleja, joten voit leikitellä niin väreillä kuin muodoilla. Miltä kuulostaisi vaikkapa pinkki kattokruunu, musta kattovalaisin tai valkoinen kattokruunu kotiisi? Elegantti kristallikruunu kruunaa kotisi sisustuksen. Mikäli etsinnässä on moderni kattovalaisin, silloin sinun kannattaa harkita design-kattovalaisin hankkimista. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme ja löydä kotiisi parhaiten sopiva kattovalaisin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i