Kohdevalot - Philips Podium | Valomania
Kirjaudu sisään
Levý banner
Pravý banner
MENU


Vertaile
0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kohdevalot - Philips Podium

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Spottivalot ja LED-kohdevalot laajasta valikoimastamme. Katso!


Haluatko korostaa jotakin tiettyä kohtaa kodissasi? Haluatko kohdevalot kattoon olohuoneen tai makuuhuoneen yleisvaloksi? Tästä kategoriasta löydät erilaiset kohdevalot sisälle. Tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman, jossa on taatusti visioosi sopiva kohdevalo. Jos mielessäsi on jokin tietty kohdevalolamppu, käytä hakutoimintoamme, jossa voit suodattaa lamput, esimerkiksi musta spottilamppu. Olipa haussa kohdevalo GU10, kohdevalo E27 tai kohdevalo E14, löydät sen varmasti valikoimastamme. 


LED-spottivalot


LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa usein ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. LED-spottivalo on myös ympäristöystävällinen valinta. Näistä syistä LED-valaisimet ovat saaneet niin suuren suosion. 


LED-kohdevalo on oiva lisä kotisi valaistukseen tai jopa yleisvaloksi. Kohdevalolla korostat haluamaasi kohtaa kotisi sisustuksessa. Spottivalot katossa toimivat yleisvalona. Himmennettävät kohdevalot auttavat säätämään tunnelman juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. Tutustu valikoimaamme ja löydä paras kohdevalo kotiin!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.