Lamput ja plug-in yövalot - Eglo | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Lamput ja plug-in yövalot - Eglo

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Yövalot ja pistorasiaan liitettävät lamput ─ monipuolinen valikoima


Tästä kategoriasta löydät yövalot ja muut suoraan pistorasiaan liitettävät lamput. Pääasiassa tarjolla olevat valot ovat LED-tekniikalla, kuten LED-yövalot tai LED-yövalo liiketunnistimella. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säätävä. Kaikki nämä ovat erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia.


Yövalot tuovat turvaa


Yövalot valaisevat kulkureitin yöllä tai luovat pehmeän valon itse makuuhuoneessa. Näin et törmäile seiniin, jos heräät vaikkapa vessareissulle yöaikaan. Toisaalta yövalo lapsille tuo turvaa. Yövalon toimintaperiaate on yksinkertainen: laita yövalo pistorasiaan. Lamppu syttyy, kun anturi havaitsee liikettä tai hämärän. Saatavilla on siis yövalo liiketunnistimella tai hämäräkytkimellä, myös LEDinä


Olipa hankinnassa yölamppu lapselle tai muu yövalo, mieti, tarvitsetko yövalot, jotka palavat läpi yön? Vai riittävätkö yövalot liiketunnistimella? Yövalot liiketunnistimella syttyvät automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuvat hetken kuluttua. Yövalo lapselle tuo turvaa perheen pienimmille ja siksi lasten yövalo on suosittu, kuten myös vauvan yövalo. Yövalo seinään valaisee makuuhuoneessa, portaikossa, lastenhuoneessa tai muussa tilassa, johon tarvitset yöllistä valoa. 


Lamppu suoraan pistorasiaan ─ helppo vaihtaa lampun paikkaa


Lamppu suoraan pistorasiaan on kätevä hankinta, kun haluat siirtää valonlähdettä tarpeen vaatiessa. Nämä valot täydentävät jo olemassa olevaa valaistusta. Valaisin pistorasiaan säästää asennustöiltä. Sen suurena etuna on ennen kaikkea helppous. Pistorasioita on joka kodissa monessa kohdin ja tarvittaessa käyttöön voi ottaa vaikka jatkoroikan. 


Saatavilla on esimerkiksi kohdevalot, jotka toimivat kätevästi vaikkapa lukulamppuina. Aseta lukuvalo makuuhuoneeseen sängyn päätyyn. Saatavilla ovat myös valaisimet lastenhuoneeseen. Näissä valaisimissa erityisesti muotoiluun ja väreihin on kiinnitetty huomiota ja löydät varmasti sinulle ja lapsellesi mieluisan valaisimen valikoimastamme. Tutustu valikoimaamme ja löydä yövalot lapsille ja itsellesi tai muu valaisin pistorasiaan!

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.