LED-nauhat - Philips | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LED-nauhat - Philips

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

LED-valonauhat Philips laajasta valikoimastamme. Katso!


Älykäs LED-valonauha on uudenlainen valaistustyyppi, joka sopii koristeluun ja täydentämään kotisi sisävalaistusta. Philips Hue on älyvalaistuksen edelläkävijä. LED-valonauha Philips voidaan laittaa makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai keittiöön. 


RGB LED-nauha mahdollistaa värin vaihtamisen. Se on väriä vaihtava LED-nauha, joka muodostaa värejä yhdistämällä sinistä, punaista ja vihreää valoa tuottamalla jopa 16 miljoonaa valon sävyä. LED-nauhoja ohjataan älypuhelimella tai mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. Nykyaikainen Philips Hue LED-nauha toteuttaa haluamasi valaistuksen ja tunnelman. 


LED-valonauha ulos


Mikäli etsinnässä on LED-nauha ulkokäyttöön, tulee sinun valita nimenomaan ulkokäyttöön tarkoitettu tehty nauha. Kiinnitä huomiota IP-luokitukseen, joka kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia kuten pölyä ja nestettä vastaan. 


LED-nauha ulos luo mukavan tunnelman. Se toimii niin koristevaloina terassilla kuin tyylikkäänä autokatoksen valaistuksena. LED-nauha antaa lähes rajattomat käyttömahdollisuudet. Se sopii ahtaisiin paikkoihin ja sen voi kieputtaa vaikkapa kaiteen ympäri... 


LED-valonauha


Äly LED-nauha on hyvä valinta, kun kaipaat valonlähteeltäsi enemmän. Äly LED-nauhan suuri etu on se, että voit säätää värilämpötilaa. Värin lämpötilalla on puolestaan suuri vaikutus tunnelmaan. Esimerkiksi lämmin valkoinen on tunnelmallinen, kun taas viileä valkoinen päivänvalo. Älypuhelimella ohjaus mahdollistaa eri valaistuksien luomisen erilaisiin tilanteisiin. Philips LED-nauha on saatavilla eri pituuksilla, joten mieti etukäteen sen paikka. Tarjolla ovat muun muassa LED-nauha 5m, LED-nauha 10m...


Valikoimastamme löydät erilaiset LED-älynauhat. Tutustu ja löydä sopivin Philips Hue nauha kotiisi!

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.