LED-nauhat RGB - Leuchten Direkt | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

LED-nauhat RGB - Leuchten Direkt

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: LED-nauhat RGB - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

LED-valonauhat RGB laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko etsinnässä värillinen LED-valonauha? Tästä kategoriasta löydät kaikki RGB LED-nauhat. RGB-valonauha on väriä vaihtava LED-nauha, joka muodostaa värejä yhdistämällä sinistä, punaista ja vihreää valoa tuottamalla jopa 16 miljoonaa valon sävyä. RGB-valonauha tekee mahdolliseksi erilaisten tunnelmien luonnin eri tilaisuuksiin. 


LED RGB-valonauha on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä kiitos LED-teknologian. Mikäli haussa on LED-nauhat ulkokäyttöön, kiinnitä huomiota IP-luokitukseen. Se kertoo, miten hyvin nauha on suojattu ulkoisia uhkia vastaan. LED-nauha IP20 käy ainoastaan sisälle kuivaan tilaan, kun taas LED-nauha IP65 sopii ulkokäyttöön. IP65 on täysin pölytiivis ja se on suojattu joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta. 


Valikoimastamme löytyy LED-valonauha RGB eri pituuksilla, kuten RGB LED-nauha 2m, RGB LED-nauha 5m ja RGB LED-nauha 10m. Tarjolla ovat myös valonauhat eri teknologioilla, kuten himmennettävä LED-nauha tai WiFi LED-nauha. Himmennettävä LED-nauha mahdollistaa valon määrän säätelyn ja siten se mukautuu luoden parhaimman tunnelman. WiFi LED-nauha puolestaan yhdistetään WiFi-verkkoon, jossa voit ohjata ja ajastaa sitä. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme ja löydä paras RGB LED-valonauha tarpeisiisi!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i