LED-seinävalot - Xiaomi | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LED-seinävalot - Xiaomi

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet
Pyydettyä sisältöä ei löydy

Kategorian kuvaus

LED-seinävalaisimet ja rappusten valaistus laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko suunnitelmissa rappusten valaistus ja mietit erilaisia vaihtoehtoja? Tästä kategoriasta löydät LED-seinävalot. Valot portaikkoon on järkevä valinta, sillä se lisää turvallisuutta. Etenkin pimeässä rappuset eivät ole se turvallisin paikka. Hyvä valaistus valaisee jokaisen askeleesi. 


LED-valaisimet


LED-lamppu on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Se on ympäristöystävällinen valinta. Näistä syistä LED-valaisimet ovat saaneet suuren suosion. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lamppujenvaihtopuuhilta ja kukkarosi kiittää. LED-valot eivät myöskään turhia vitkastele, vaan syttyvät ja sammuvat heti ilman ärsyttäviä viiveitä. 


LED-valaisin liiketunnistimella sopii hienosti portaikkoon ja muihin tiloihin, joista viivytään vain hetken ajan. Valo syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuu itsestään. Se vapauttaa kätesi, joten sinun ei tarvitse enää hapuilla valonkatkaisijaa manuaalisesti. LED-valaisin liiketunnistimella sisäkäyttöön lisää turvallisuutta, mikäli satut kantamaan käsissäsi jotakin ja liikut rappusia pitkin. Myös ulos LED-seinävalaisin liiketunnistimella on erittäin suosittu. Kuvittele, miten mukava on palata kotiin valojen syttyessä automaattisesti. Toisaalta tällainen LED-seinävalaisin ulkokäyttöön tuo myös turvallisuutta. Se tuo valoa, jotta näet liikkua pimeässä. Seinävalaisin liiketunnistimella voi myös karkottaa pihalta luvattomat tunkeilijat.


Erilaiset seinävalot


Valikoimassamme on paljon erilaisia vaihtoehtoja seinävaloissa. Tarjolla ovat yövalot. Yövalot luovat pehmeän valon ja valaisevat yöaikaan. Yövalot hämäräkytkimellä syttyvät pimeän tullessa ja palavat koko yön. Yövalo liiketunnistimella syttyy palamaan silloin, kun havaitsee liikettä ja sammuu, kun liikettä ei enää ole. Näiden lisäksi tarjolla ovat seinävalot portaikkoon sisäkäyttöön ja myös ulkoportaikkovalaisimet. Haluat varmasti valot, jotka sopivat kotisi tyyliin. Siksi etenkin väri on varmasti ratkaiseva tekijä. LED-seinävalaisin musta on erittäin tyylikäs, kun taas valkoinen on kestosuosikki sopien moneen kotiin ja tyyliin.


Kiinnitä huomiota valaisimen Kelvin-lukuun. Mitä pienempi luku on, sitä lämpimämpi valo ja mitä isompi luku, sitä viileämpi valo. Esimerkiksi neutraalin valkoinen 4000K on yhä yleisempi, joten LED-seinävalaisin 4000K voi olla sinulle myös kiinnostava vaihtoehto. Jokaisen tuotteen kohdalta löydät tarkat tuotetiedot. Tarvittaessa voit myös kysyä neuvoa asiakaspalvelusta, autamme mielellämme. Millainen LED-seinävalo siintää mielessäsi? Tutustu valikoimaamme. Se on laaja ja monipuolinen. Sieltä löytyy varmasti visioosi sopiva valaisin. Valitse LED-seinävalot ja paranna kotisi valaistusta!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i