LED-työtasovalaisimet - Fulgur | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 6

LED-työtasovalaisimet - Fulgur

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: LED-työtasovalaisimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

LED-valot keittiöön, myös LED-valonauhat. Katso!


Oletko suunnittelemassa kotisi valaistusta ja haluat LED-valot keittiöön? Tästä kategoriasta löydät LED-valot keittiön kaapin alle, kuten myös monikäyttöiset LED-valonauhat keittiöön


Hyvä työskentelyvalo on keittiössä tärkeää, jotta näet työskennellä esimerkiksi ruokaa laittaessasi, etkä vahingossa leikkaa sormeasi. Keittiön loisteputkivalaisin antaa hyvän työskentelyvalon ja onkin suosittu vaihtoehto, nyt myös LEDinä.


LED-loisteputket ja LED-nauhat keittiöön


LED-valot keittiön kaapin alle on mahdollista toteuttaa hankkimalla joko LED-loisteputkivalaisin tai LED-valonauha. Loisteputki on perinteinen, edelleen suosittu monessa kodissa. Valonauha on puolestaan tyylikäs ja erittäin monikäyttöinen. 


Valonauhan suuri etu on, että sen saa asennettua helposti jopa ahtaisiin paikkoihin. Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa, että saatavilla on himmennettävä valonauha. Sillä voit säätää valon määrän mieluisaksi ja tunnelmaan sopivaksi. Älyvalonauhaa voi ohjata vaikkapa puhelimella. Saatavilla myös himmennettävät kaapinalusvalaisimet.


Millainen keittiön LED-valaistus sopii kotiisi?


LED-kattovalaisin ja LED-loisteputkivalaisin ovat tavallisin valaistusratkaisu keittiöön. Myös valonauhat ja seinävalot ovat suosittuja etenkin LEDinä. LED-valaisimet ovat saaneet suuren suosion, koska ne ovat niin pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. 


Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja kukkarosi kiittää, kun energiaa kuluu vähemmän. LED-valaisimet eivät myöskään viivyttele, vaan ne syttyvät ja sammuvat heti. Näiden hyvien ominaisuuksien lisäksi LED-lamput ovat ympäristöystävällinen valinta. Ne eivät sisällä elohopeaa ja vievät vähän energiaa. Meiltä löytyy varmasti visioosi sopivat LED-valot keittiön kaapin alle. Tutustu valikoimaamme ja toteuta keittiön LED-valaistus kanssamme!

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.