Ainutlaatuinen SUN@HOME -valojen tekniikka | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Ainutlaatuinen SUN@HOME -valojen tekniikka

Saatat olla myös kiinnostunut
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Jotkut meistä hankkivat uuden älypuhelimen joka vuosi. Mutta tiesitkö, että älykkäät tekniikat voivat olla hyödyllisiä myös terveydellesi?

SUN@HOME -tekniikka

Jokaisen biorytmi seuraa valon ja pimeyden määrän vuorottelua ulkona. Entäpä jos vietät päiviä tai iltoja kotona? Sitten voit kutsua auringon sisään uuden SUN@HOME -valaistuksen ansiosta. Kyseessä on LEDVANCE-tuotemerkki, joka vastaa teknisesti kalenterissa näkyvää päivämäärää.


LEDVANCE tuotteiden ylivertaisuus


LEDVANCE-tekniikan ainutlaatuisuus piilee ensisijaisesti siinä, että se onnistuu tukemaan täydellisesti biorytmiäsi simuloimalla muutoksia ympärilläsi olevissa valo-olosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että nukut paremmin yöllä ja tunnet olosi rennommaksi päivällä. Ja tämä johtaa sopivien valaistusolosuhteiden säätämiseen päivittäisten toimintojen aikana - aamuharjoituksista sähköpostien kirjoittamiseen näytön takana ja jännittävän kirjan lukemiseen ennen nukkumaanmenoa.


Kyseessä on HCL (Human Centric Lighting) -teknologia, joka optimoi valon käyttämällä täyden spektrin SunLike LEDejä, jotka muuttuvat päivän ja yön aikana. Valonhajonta  2 200–5 000 K on avain ihanteellisiin valaistusolosuhteisiin kotiisi. Lisäksi korkeat CRI-arvot (yli 95) elävöittävät ympärilläsi olevia värejä aivan kuten auringonsäteet tekevät. Vertailun vuoksi - aurinko saavuttaa värintoistoindeksin 100, klassisen LED-lähteen arvo on 80. Tärkeä tekijä on myös sinisen valon spektrin tukahduttaminen, joka häiritsee unta ja yrittää epäluonnollisesti hidastaa väsymystämme.


Nerokkuus jokaisella säteellä


Argumentit, miksi sinun pitäisi hankkia LEDVANCE-tekniikka kotiisi, eivät lopu tähän. Älykäs ohjaus on myös täydellinen apulainen. Voit helposti vaihtaa valoa tekemäsi toiminnan mukaan. Keskittyneestä työstä voimakkaammassa valaistuksessa himmeään valoon kodin tekemiseksi kodikkaaksi. Voit myös säätää valaistusta esimerkiksi sään mukaan. Himmennys, ajastin, automaatio tai ääniohjaus. Tämä on vain lyhyt luettelo LEDVANCE:n tarjoamista toiminnoista. Ja tietysti voit ladata sovelluksen,  joka auttaa sinua hallinnassa.


Älä myöskään unohda innovatiivisia LightSHIELD -teknologioita. Ne koostuvat läpinäkyvästä pintakäsittelystä, joka estää mikrobien ja bakteerien lisääntymistä. Lisäksi ne imevät epämiellyttäviä hajuja kotonasi. Tarjoamme pidennetyn viiden vuoden takuun kaikille SUN HOME -tuotteille.


Miksi haluaisit SUN@HOME -sarjan tuotteita kotiin? Lyhyesti ja osuvasti:


✓ Niillä on paras valonlaatu ja värintoistoindeksi CRI 95

Päivänvalon jäljitelmän ansiosta niillä on myönteinen vaikutus luonnollisen biologisen rytmin asettamiseen

✓ Ne kattavat laajan värispektrin välillä 2 200 K – 5 000 K

✓ Ne ovat älykkäitä, himmennettäviä ja langattomasti ohjattavia sovelluksen kautta

✓ Niiden pintakäsittely auttaa estämään bakteerien ja mikrobien leviämistä

✓ Tarjoamme näille tuotteille viiden vuoden takuun


Lisää ostoskoriisi sijoituksia onnelliseen elämääsi.

Klikkaa tästä.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i