Loistelamput - Ledvance | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

Loistelamput - Ledvance

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Loistelamput - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Loistevalaisimet laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko aika hankkia uusi loistelamppu? Tästä kategoriasta löydät loisteputket tehokkaaseen valaistukseen. Nämä loistelamput sopivat erinomaisesti esimerkiksi teollisuuden palvelukseen. Valikoimastamme löytyy varmasti oikeanlainen loisteputki. Olipa haussa LED-loisteputki 1200mm tai 18W loisteputki.


Nyt on hyvä tilaisuus päivittää vanha loisteputki hankkimalla LED-putki loisteputken tilalle. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa (ainakaan usein) ja se kuluttaa vähemmän energiaa, jolloin kukkarosi kiittää. LED-loisteputkilamppu on ympäristöystävällinen valinta. 


Loisteputken valinta


Valikoimassamme ovat loistelamput eri värilämpötiloilla. Esimerkiksi loisteputki 6500K on päivänvalovalkoinen. Tällainen valo auttaa myös keskittymään paremmin. Kannattaa kiinnittää huomiota IP-luokitukseen. Se kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia kuten hiukkasia ja nestettä vastaan. Valaisimen tulee olla hyvin suojattu tiloissa, jotka voivat olla kosteampia ja pölyisempiä.


Jokaisen valaisimen kohdalla on tarkat tuotetiedot, kuten valaisimen pituus (esimerkiksi loisteputki 1200mm), polttimon tyyppi (T8-loisteputki tai T5-loisteputki), takuu, kotelointiluokka (IP-luokitus) ja niin edelleen. Olethan tarkkana valitessasi loistelamppua. Ota huomioon sen koko ja muut seikat, jotta varmasti saat sopivan ja mieluisan loisteputkivalaisimen. Tutustu valikoimaamme ja löydä paras loisteputki! Meiltä löydät myös muut teollisuusvalaisimet, kuten kestävät valot.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i