Muut - Fulgur | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Muut - Fulgur

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Sekalaiset sähkötarvikkeet. Tutustu valikoimaan!


Tästä kategoriasta löydät sekalaiset sähkötarvikkeet. Tarjolla ovat monenlaiset tuotteet eri tarkoituksiin, eritysteipistä digitaaliseen lämpömittariin. Eristysteippi on tarkoitettu pienin kohteiden teippailuun. Erivärisillä teipeillä voit vaikkapa merkitä kaapelit. Tähän vaikkapa valkoinen eristeteippi tai musta eristeteippi osuu sujuvasti. 


Valikoimastamme löytyy paljon muutakin, joten kannattaa tutustua rauhassa. Langaton ovikello, älykello, mittari 9V ja vloggaussetti kuuluvat tähän kategoriaan. Langaton ovikello on yksinkertaisin vaihtoehtoja saada kotiin ovikello. Asennuksia ei tarvitse tehdä, vaan johtimen pistorasiaan liittäminen riittää ja painikkeen kiinnittäminen oven ulkopuolelle. Vloggaussetti tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa vloggauksen ja tuottaa upeaa videosisältöä. 


Mikäli jokin edellä mainituista osui omaan toivelistaasi, kannattaa sukeltaa valikoimaamme. Niiden lisäksi tarjolla on paljon enemmän hyödyllisiä tuotteita, kuten digitaalinen lämpömittari tai työkalusarja elektroniikkalaitteille. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme!

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.