Olohuone ja makuuhuone - Müller-Licht | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Olohuone ja makuuhuone - Müller-Licht

Myydyimmät

Viikon parhaat diilit

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Uudet tuotteet

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima erilaisia valaisimia. Katso!


Onko suunnitelmissa olohuoneen tai makuuhuoneen valaistus, sen suunnittelu ja toteutus? Tai tarvitsetko vain yksittäisen valaisimen entisen tilalle? Täältä löydät kaikki valaisimet, joilla valaiset olohuoneen ja makuuhuoneen. 


Tarjoamme myös lisävarusteet, joita saatat tarvita olo- ja makuuhuoneeseen. Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti visioosi sopiva olohuone- tai makuuhuonevalaisin


Millainen valaisin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen? 


Tämä riippuu hyvin pitkälti omista mieltymyksistäsi. Tavallisesti niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa tarvitaan hyvin erityyppistä valaistusta, koska siellä vietetään aikaa ja touhutaan paljon. Tavallisesti olohuoneesta ja makuuhuoneesta löytyvät yleisvalo, työskentelyvalo ja tunnelmavalo. Yleisvalo antaa valoa koko tilaan. Työskentelyvalo on tarpeellinen lukunurkkauksessa. Tunnelmavalo luo tunnelmaa koti-iltoihin. 


Olethan jo tietoinen LED-tekniikan tuomista eduista? LED-valot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa usein. Etenkin kattokruunuissa, joissa on monta lamppua, tämä on todella suuri etu. LED-valaisin ei myöskään kuluta energiaa paljoa, joten tämä näkyy myös kukkarossasi. LED-valot myöskin syttyvät ja sammuvat nopeasti ilman viiveitä. Näiden etujen lisäksi se on ympäristöystävällinen valinta. Ei ihme, että LED-valot ovat nykyisin niin suosittuja. 


Kattokruunut ja kattovalaisimet


Yksi tärkeimpiä valaisimia on tietenkin olohuoneen kattovalaisin. LED-valaisimet ovat saaneet suuren suosion ja LED-valaisin olohuoneeseen onkin monen valinta. Olohuoneen kattolamppu on todennäköisesti yksi kotisi eniten käytössä olevista valaisimista, joten sen on syytä olla hyvä. Valikoimastamme löytyy varmasti visioosi sopiva valaisin makuuhuoneen kattoon tai olohuoneeseen. Kattokruunu tai kristallikruunu kattoon tuo kotiisi hohtoa ja loistetta. Se valaisee tyylikkäästi ja kirjaimellisesti kruunaa tilan. Entisaikaan kristallikruunut viestivät perheen varallisuudesta ja nykyäänkin se henkii ylellisyyttä ja luksusta. Mikäli haluat ripauksen luksusta kotiisi tai haluat valaista kotisi tyylillä, kristallikruunu kattoon tai kattokruunu on silloin erinomainen valinta. Yleensä kattokruunu sijoitetaan olohuoneeseen, saliin tai keittiöön. Mitään lukkoon lyötyä kohtaa ei kuitenkaan ole, vaan kattokruunun paikka riippuu ennen kaikkea omasta mieltymyksestäsi. Kattokruunu on kotisi todellinen katseenvangitsija, joka saa vieraidesi päät kääntymään. Se on kaunis valaisin olohuoneeseen


Design-valaisin olohuoneeseen voi olla moderni kattovalaisin, jossa lampun muotoilu on tehty tyylillä. Tällainen kattovalaisin sopii monen tyylisiin koteihin. Riippuvalaisin voi olla sopiva valaisin korkeaan olohuoneeseen. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että korkeaan tilaan ei kannata valita valaisinta, joka tulee katonrajaan. Silloin valo ei pääse valaisemaan riittävästi. Paras korkean tilan valaisin on riippuvalaisin, kattokruunu tai ryhmävalaisin. Valikoimastamme löydät kattokruunut ja kattovalaisimet olo- ja makuuhuoneeseen. 


Lamput olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen 


Niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessa tarvitaan tunnelmavalaistusta, mutta toisaalta myös työskentelyvaloa, jotta näet esimerkiksi lukea. Makuuhuoneen lukuvalaisin on hyvä olla tehokas lukuvalo, joka tulee seinälle tai yöpöydälle. Sinun kannattaa harkita lattiavalaisimen hankkimista. Sen etuna on helppo siirrettävyys paikasta toiseen. Himmennettävä lattiavalaisin mahdollistaa valon säätämisen, joten voit vaihtaa olohuoneen tai makuuhuoneen tunnelmaa helposti yksinkertaisesti vain himmentämällä valoja.


Jalkalamppu olohuoneeseen on perusvalaisin, joka löytyy varmasti lähes kaikista kodeista. Kohdevalot eli spottivalot ovat myös todella suosittuja. Niihin voi myös valita himmennettävän ominaisuuden, jolloin pystyt helposti säätämään valon määrää tarpeesi mukaan. Spottivalot sopivat yleisvaloiksi, mutta niillä voidaan nimensä mukaisesti myös suunnata valo tiettyyn kohtaan, jota haluat korostaa. 


Seinävalot 


Valot ovat näyttävä sisustuksellinen elementti ja sitä kannattaa hyödyntää kotisi sisustuksessa. Makuhuoneen epäsuora valo on tunnelmallinen. Siinä itse valonlähde ei näy, vaan valo heijastuu pinnoista. Esimerkiksi seinävalot, jotka heijastavat valon, ovat tyylikäs lisävalo olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Myös seinävalaisimissa on mahdollista hankkia himmennettävä seinävalaisin. Se on hyvä vaihtoehto makuuhuoneen valaisin seinään


Seinälamput makuuhuoneeseen voivat olla osa myös sisustusta ja haluat varmasti valita ne huolella. Tässäkin on onneksi olemassa paljon eri vaihtoehtoja. Sinun kannattaa suunnitella kotisi valaistus, jotta tiedät, millaisia valaisimia olet hankkimassa ja minne. Kiinnitä huomiota värilämpötilaan. Värilämpötilan olisi hyvä olla sama, jotta kokonaisuus olisi harmoninen. Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löydät taatusti visioosi sopivat olohuoneen valaisimet, makuuhuoneen valaisimet. Valikoimamme pitää sisällään myös tuuletinvalaisimet, tuulettimet, ripustettavat kohdevalot, koristevalot sisustukseen sekä paljon muuta! Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaimmat valaisimet olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i