Peilivalaistus - Fulgur | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

Peilivalaistus - Fulgur

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Peilivalaistus - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Tehokasta ja tasaista valoa kylpyhuoneeseen laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko suunnitelmissa hankkia uusi peilivalo? Tästä kategoriasta löydät peilivalaisimet ja peilivalot. Kylpyhuoneen valaistus koostuu yleensä peilivalosta ja kattovalaisimesta. Peilivalo antaa työskentelyvaloa arjen toimiin kuten meikkaukseen tai parranajoon ja kattovalaisin toimii yleisvalona. Hyvä pesuhuoneen valaistus on hyvin suunniteltu. Kylpyhuone on yksi haastavimmista tiloista valaistuksen kannalta, sillä siellä on esimerkiksi heijastavia pintoja. Siksi valaistus kannattaa miettiä etukäteen. 


Peilivalo LED


LED-tekniikka on nyt saatavilla myös näissä valaisinmalleissa. LED-valot ovat nykyisin todella suosittuja, koska ne ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Käytännössä LED-valoja ei tarvitse vaihtaa usein, joten sinun ei tarvitse kivuta ylös heiluvalle jakkaralle. LED kuluttaa energiaa vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. Kylpyhuoneen LED-valaisin on myös ympäristöystävällinen valinta. 


Erilaiset peilivalot


Valikoimastamme löytyvät erilaiset peilivalaisimet eli valot, joka on yleensä tärkeä kylpyhuoneen valaisin. Värivaihtoehtoina ovat esimerkiksi suositut kiiltävä kromi, valkoinen ja peilivalaisin musta. Muitakin vaihtoehtoja on. Näistä löytyy varmasti kylpyhuoneeseesi täydellisesti sopiva WC-valaisin. Kostean tilan valaisin erottuu IP-luokituksellaan, joka kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia kuten hiukkasia ja nesteitä vastaan. IP-luokitus on hyvä tarkistaa, jotta saat varmasti tarpeisiisi sopivan valaisimen


Tutustu valikoimaamme ja löydä paras kylpyhuoneen peilivalaisin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i