Pistorasiat ja jakajat - TESLA Electronics | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Pistorasiat ja jakajat - TESLA Electronics

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Ulkopistorasiat, älypistorasiat, jakajat ja muut. Katso!


Tarvitsetko pistorasiaa ulos tai jakajaa, jonka laittamalla pistorasiaan saat käyttöösi useamman pistorasian? Meiltä löydät pistorasiat ja pistorasian jakajat laajasta valikoimasta. Pistoketolppa ulkokäyttöön on hyödyllinen, sillä siinä on tarvitsemasi pistorasia. Useat ulkona käytettävät sähkölaitteet ja -työkalut tarvitsevat pistorasiaa. 


Lisäpistorasioista on taatusti hyötyä, vaikka juuri nyt et ehkä ole aivan varma, miten pistorasia ulos hyödyttäisi sinua. Tai ehkä tiedät tarkalleen, mihin ulkopistorasia tulee ja haluat hankkia sen pihallesi. Oli kyseessä pistorasia ulos, ulkopistorasia ajastimella, Wifi-pistorasia tai älypistorasia, tutustu valikoimaamme rauhassa. Saatavilla on myös ulkopistorasia ajastimella ja pistorasia valolla sekä tietenkin pistorasian jakajat


Pistorasian valinta


Pistorasioiden määrä vaihtelee pistoketolpan mallista riippuen, joissakin on yksi, kaksi tai jopa 4-osainen pistorasia. Pistorasiat, joissa yhdistyvät useampi ominaisuus, ovat suosittuja. Ulkoajastimet säästävät aikaa ja energiaa tehden puutarhan valaistuksesta vaivatonta. 


Hankkiessasi pistorasia ulkokäyttöön, ota huomioon IP-luokitus. Se kertoo sinulle, miten hyvin laite on suojattua hiukkasia ja nestettä vastaan. Jos haluat esimerkiksi vedenpitävän pistorasian, on sinun helpompi valita juuri sinulle sopivin malli. Esimerkiksi IP44 pistorasia on roiskevedenkestävä eli sen tulee kestää vesiroiskeet kaikista suunnista. Tarvittaessa voit kysyä apua myös asiakaspalvelustamme. Autamme mielellämme löytämään paras pistoketolppa. Pyydä aina pätevä sähköasentaja asentamaan pistorasiat sisälle ja ulos. Pistoketolppien valikoimastamme löytyy varmasti sinulle parhaiten sopiva pistorasia ulkokäyttöön ja sisälle. Värivaihtoehtoina on suosittu valkoinen pistorasia, mutta saatavilla on myös esimerkiksi musta pistorasia.


Älykäs pistorasia


Älypistorasia mahdollistaa laitteiden hallinnan matkapuhelimen kautta etänä. Voit esimerkiksi hallita laitteita matkoillasi tai ajastaa haluamasi laitteet. Älypistorasian käyttö on hyvin helppoa. Sinun ei tarvitse olla tekniikan ihmelapsi käyttääksesi sitä. Kytke se vain tavalliseen pistorasiaan, jonka jälkeen liitä haluamasi laite siihen. Pystyt hallitsemaan laitetta matkapuhelimellasi. 


Miten voit hyötyä älypistorasiasta?


Laitteiden hallitsemisesta etänä on paljon hyötyä, vaikka äkkiseltään voi tuntua, ettei niin ole. Mutta kuinka monesti sinulle on tullut esimerkiksi tunne, tuliko laitettua kahvinkeitin pois päältä? Älypistorasia poistaa tämän ongelman, koska voit etänä varmistaa, että kahvinkeitin on varmasti pois päältä. Se on kauko-ohjattava pistorasia ja älypuhelinpistorasia samassa paketissa. 


Tutustu valikoimaamme! 


Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i