Polttimot tarjouksessa ─ osta enemmän ja säästä | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän

Polttimot

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Polttimot netistä edullisesti. Katso!


Tarvitsetko paljon polttimoita? Silloin sinua varmasti kiinnostavat määräalennuksemme. Sitä hyödyntämällä saat halvat lamput laadusta tinkimättä. Voit hankkia polttimot kotiin, yritykseen tai muuhun paikkaan, jossa tarvitset polttimoita.


Määräalennus toimii periaatteella ”osta enemmän ja säästä”. Saat tietyn prosenttialennuksen, mitä enemmän ostat. Esimerkiksi ostoksista, jotka ylittävät 10 kappaletta, saat alennusta 5 %. 


Polttimot alennuksessa


Valikoimastamme löytyvät tavalliset polttimotyypit, kuten polttimot E27 ja polttimot LED. Polttimon kanta on yleensä E27 (iso kanta) ja E14 (pieni kanta), mutta muitakin vaihtoehtoja on. LED-polttimot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Ne syttyvät ja sammuvat ilman viiveitä ja ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tämä tarkoittaa sitä, että enää lampun vaihto ei ole edessä usein ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. Varsinkin, jos aikaisemmat polttimot palavat nopeasti, silloin sinun kannattaa siirtyä LED-tekniikkaan. LED-polttimot maksavat tavallisesti hieman enemmän, mutta ne päihittävät muut polttimot pitkäikäisyydessä, tehokkuudessa ja energiansäästössä. 


Nyt hyödyntämällä määräalennukset, saat LED-polttimot netistä hyvään hintaan, olipa kyseessä LED-polttimo E27 tai muu. Valitessasi lamppua, kiinnitä huomiota myös värilämpötilaan, jotta saat varmasti oikeansävyisen polttimon itsellesi. Esimerkiksi 2700K vastaa kellertävää hehkulamppua. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, mitä korkeampi kelvin, sitä kylmempi ja sinertävämpi lampun tuottaman valon väri on. Hanki polttimot lamppuun ja hyödynnä tarjouspolttimot! Polttimot määräalennus on hyvä keino saada polttimot alennuksessa, kun tarvitset useamman polttimon.

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.