Puiset kohdevalot - Zuma Line | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Puiset kohdevalot - Zuma Line

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Puiset spottivalot laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko haussa kohdevalaisin kattoon? Silloin sinua saattavat kiinnostaa puiset valaisimet. Esittelemme tässä kategoriassa puiset kohdevalot. Puu on hyvin luonnonläheinen ja kaunis materiaali, joten se sopii hienosti suomalaiseen kotiin. Valaisimet puusta luovat viihtyisän ja tunnelmallisen ilmapiirin, joka ei jätä ketään kylmäksi.


Kohdevalaisimet kattoon toimivat yleisvalaistuksena ja palvelevat kuin puiset kattovalaisimet. Kohdevalolla voit myös korostaa jotakin tiettyä kohtaa kodissasi tai jossain muussa tilassa. Puiset spottivalot sopivat hienosti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikka toimistoon. Makuuhuoneessa kohdevalo toimii vaikkapa lukulamppuna ja voit kääntää sen niin, ettei se häikäise nukkuvaa kumppaniasi. Mustat valaisimet ovat todella suosittuja, eikä musta kohdevalaisin ole poikkeus. Mikäli kotisi on vaalea, tuo se mukavaa kontrastia. Yleisimmät valaisimet ovat kohdevalaisin E27 ja E14 eli isokantainen ja pienikantainen polttimo.


LED-kohdevalaisin


LED-teknologia on saatavilla nyt myös näissä valaisimissa. LED-valaisimet ovat vaikuttavan pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi ja luonto kiittävät. LED-valot syttyvät ja sammuvat heti ilman ärsyttäviä viiveitä ja on samalla ympäristöystävällinen valinta. Ei siis ihme, että LED-valaisimet ovat saaneet niin suuren suosion. 


Meiltä löydät kaikki upeat puiset kohdevalot laajasta valikoimastamme. Tutustu ja löydä unelmiesi puinen valaisin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i