Sähkömateriaali - WiZ | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

Sähkömateriaali - WiZ

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Valokatkaisijat, himmentimet, kehykset ja muut. Katso!


Valokatkaisija tai valokytkin kytkee tai sammuttaa valaistusjärjestelmän sulkemalla sähköpiirit, joissa virta virtaa. 


Valokytkin tyypit


Aikaisemmin ihmiset käyttivät tavallisesti yksinapaista valokatkaisijaa, jotka ovat tavallisia ON/OFF-kytkimiä ja toimivat yhdestä seinäpaikasta. Nykyisin on saatavilla myös kolmitiekytkimet, joilla käyttäjät voivat ohjata valoja kahdesta eri seinäpaikasta kuten esimerkiksi käytävän sisääntulo ja loppuosa. 


Sitten ovat vielä nelisuuntaiset valokytkimet, joilla voidaan hallita valoja kolmesta tai useammasta paikasta. Tätä ei käytetä yleensä kotitalouksissa, sillä se toimii paremmin suuremmissa tiloissa. 


Valokatkaisijan vaihto


Oletko vaihtamassa vanhaa valokatkaisijaa uuteen? Varmista, että uudella valokatkaisijalla, himmentimellä tai ajastinkytkimellä on sama toiminnallisuus kuin alkuperäisellä. Valittavanasi on kattava valikoima erilaisia valokytkimiä, himmentimiä ja kehyksiä eri väreillä. Musta valokatkaisija on nykyisin todella suosittu väri valkoisen valokatkaisijan rinnalla. Olemme varmoja, että löydät makuusi ja sisustukseesi sopivan valokytkimen


Valikoimastamme löydät myös muut sähkömateriaalit kotiisi, kuten pistorasiat, anturit, laturit ja ladattavat akut sekä paljon muuta. Mikäli puutarhassasi käy ikäviä vierailijoita eli myyriä, meillä on ongelmaan apu: myyräkarkotin puutarhaan. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i