Seinävalaisimet - Deko-Light | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Seinävalaisimet - Deko-Light

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Seinävalaisimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laaja ja monipuolinen valikoima seinävalaisimia. Katso!


Onko mielessäsi uudet seinävalaisimet kotiin? Kaipaako olohuoneesi tai makuuhuoneesi valaistusta? Seinävalaisimet ovat osa kodin perusvalaistusta ja voit käyttää niitä missä tahansa. Voit hankkia seinävalaisimet sisälle ja ulkokäyttöön. Huomioi tarpeesi ja mieti, millaisen valaistuksen tarvitset. Suunnittele valaistus ja toteuta omat valaistusunelmasi


Seinävalaisimen hyvä puoli on, että se antaa valoa, mutta ei kuitenkaan vie tilaa. Se voi olla huomaamaton valonlähde tai näyttävä sisustuselementti. Tässä kategoriassa esittelemme seinävalaisimet olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen


Seinävalaisin sisälle


Seinävalaisin (LED) on oikea valinta silloin, kun haluat pitkäikäisen, tehokkaan ja energiaa säästävän valaisimen. LED-seinävalaisin on myös ympäristöystävällinen valinta. LED-valaisimien kanssa sinun ei tarvitse vaihtaa lamppuja usein sekä säästät sähkölaskussasi. Nykyisissä seinävalaisimissa on paljon vaihtoehtoja LED-tekniikalla, joten sieltä löytyy varmasti visioosi sopiva valaisin.


Himmennettävä seinävalaisin mahdollistaa valon säätämisen, joten voit helposti vaihtaa tunnelmaa tilanteen mukaan. Himmennettävät seinävalot ovat erittäin monikäyttöisiä ja siksi niin suosittuja. Siksi se sopii hienosti vaikkapa makuuhuoneeseen lukuvaloksi sängyn päätyyn. Seinävalaisin makuuhuoneeseen voi täydentää myös sisustusta ja samalla se auttaa säästämään tilaa. 


Seinävalaisimen valinta


Yksi merkittävä tekijä valaisimen valinnassa on tietenkin valaisimen ulkonäkö ja miten hyvin se sopii nykyiseen kotiisi. Seinävalaisin on aina esillä, joten voit miettiä valaisimen valintaa tältä pohjalta. Toisaalta saatat haluta valaisimen, joka sulautuu muuhun sisustukseen, eikä erotu suuremmin joukosta. Seinävalo (epäsuora valo) antaa valon heijastua vaaleita seiniä vasten, jolloin itse valonlähde ei näy. Seinävalaisimet, jossa valo näkyy ylös tai alaspäin, sopivat hienosti tunnelman luomiseen. 


Design-seinävalaisin erottuu muotoilullaan. Tällainen moderni seinävalaisin sopii skandinaaviseen vaaleaan sisustukseen. Musta seinävalaisin tuo kontrastia ja ne ovatkin saaneet suuren suosion. Valikoimastamme löytyvät myös erilaiset yövalot. Läpi yön palavat tai liikkeestä syttyvät yövalot luovat pehmeän valon. Yövalo laitetaan pistorasiaan esimerkiksi kulkureiteille, jotta et törmäile pimeässä. Sinun kannattaa hyödyntää hakutoimintoamme, jos mielessäsi on jokin tietty väri tai muu hakukriteeri. Näin sinulle näkyvät seinävalaisimet, jotka vastaavat toivomuksiasi. Tutustu valikoimaamme ja löydä paras seinävalaisin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen! Tarvittaessa voit kysyä apua asiakaspalvelustamme. Autamme mielellämme oikean seinävalaisimen valinnassa.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i