Tiffany-pöytävalaisimet - Searchlight | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Tiffany-pöytävalaisimet - Searchlight

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Tiffany pöytävalaisimet ─ kauniit pöytävalaisimet


Kauniit Tiffany valaisimet ovat erittäin suosittuja ja arvostettuja valaisimia ainutlaatuisen ulkonäkönsä ansiosta. Tiffany tekniikka on melko uudenlainen tapa tehdä lasimaalauksia. Nimensä se on saanut Louis Comfort Tiffanyn (1848–1933) mukaan. Tiffany tekniikassa pystytään toteuttamaan näyttäviä kokonaisuuksia yhdistelemällä pieniä, värikkäitä ja erikokoisia paloja yhteen. 


Tiffany valaisin toteutetaan tekemällä ensin mallisuunnittelu sekä väri- ja materiaalivalinnat. Lasit leikataan ja hiotaan sopiviksi. Ne reunustetaan kuparinauhoilla, jonka toisella puolella on liimapinta. Näin se kiinnittyy lasin reunaan. Folioidut lasit yhdistetään tinan ja juotosnesteen avulla toisiinsa, jolloin syntyy hyvä rakenne. 


Tiffany lamppu tuo uudenlaista ilmettä kotiin


Tiffany lamppu on upea lisä sisustukseen. Lasinen valaisin heijastaa valon kauniisti huoneeseen. Ei siis ihme, että lasinen valaisinkupu on saanut niin suuren suosion. Vanhat pöytävalaisimet ja design-pöytävalaisimet ovat erittäin kysyttäjä. Tiffany valaisimessa nämä kaksi yhdistyvät. Siinä on historian havinaa, mutta samalla se on design pöytävalaisin.


Lasinen pöytävalaisin ja etenkin Tiffany pöytävalaisin on katseenvangitsija, joka saa vieraidesi päät kääntymään. Se on mielenkiintoinen yksityiskohta kodissasi, jota on ilo katsoa kerta toisensa jälkeen. Lasinen lamppu täydentää kotisi sisustusta. Pöytävalaisimet sijoitetaan yleensä olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Pöytävalaisin luo tunnelmaa.


Pöytävalaisimet netistä


Jos olet miettinyt, että kotiisi sopisi tällainen lasinen pöytävalaisin, silloin Tiffany valaisin voi olla sinulle. Tutustu valikoimaamme, jossa ovat tarjolla erilaiset pöytälamput netistä. Valikoimastamme löytyy varmasti visioosi ja kotiisi sopiva pöytälamppu. Tarjolla ovat pöytävalaisin E27 ja pöytävalaisin E14. Tutustu myös muihin kategorioihimme, jossa ovat Tiffany lamput kuten lasinen kattokruunu.


Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i