Tiffany-seinävalaisimet - Elstead | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 4

Tiffany-seinävalaisimet - Elstead

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Tiffany seinävalaisimet ─  lasinen seinävalaisin


Kauniit Tiffany valaisimet ovat erittäin suosittuja ja arvostettuja valaisimia ainutlaatuisen ulkonäkönsä ansiosta. Tiffany tekniikka on melko uudenlainen tapa tehdä lasimaalauksia. Nimensä se on saanut Louis Comfort Tiffanyn (1848–1933) mukaan. Tiffany-tekniikassa pystytään toteuttamaan näyttäviä kokonaisuuksia yhdistelemällä pieniä, värikkäitä ja erikokoisia paloja yhteen. 


Tiffany valaisin toteutetaan tekemällä ensin mallisuunnittelu sekä väri- ja materiaalivalinnat. Lasit leikataan ja hiotaan sopiviksi. Ne reunustetaan kuparinauhoilla, jonka toisella puolella on liimapinta. Näin se kiinnittyy lasin reunaan. Folioidut lasit yhdistetään tinan ja juotosnesteen avulla toisiinsa, jolloin syntyy hyvä rakenne. 


Tiffany lamppu tuo uudenlaista ilmettä kotiin


Tiffany lamppu on upea lisä sisustukseen. Lasinen valaisin heijastaa valon kauniisti huoneeseen. Ei siis ihme, että lasinen valaisinkupu on saanut niin suuren suosion. Vanhat seinävalaisimet ja design-seinävalaisimet ovat erittäin kysyttäjä. Tiffany valaisimessa nämä yhdistyvät. Siinä on historian havinaa, mutta samalla se on design-seinävalaisin. Lasinen seinävalaisin ja etenkin Tiffany seinävalaisin on katseenvangitsija, joka saa vieraidesi päät kääntymään. Se on mielenkiintoinen yksityiskohta kodissasi, jota on ilo katsoa kerta toisensa jälkeen. Lasinen lamppu täydentää kotisi sisustusta. Seinävalaisimet sisälle sijoitetaan yleensä olohuoneeseen, käytävään, portaikkoon ja joskus jopa makuuhuoneeseen. 


Jos olet miettinyt, että kotiisi sopisi tällainen lasinen seinävalaisin, silloin Tiffany valaisin voi olla sinulle. Tutustu valikoimaamme, jossa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. Sieltä löytyy varmasti visioosi ja kotiisi sopiva seinävalaisin sisälle. Tutustu myös muihin kategorioihimme, jossa ovat Tiffany lamput kuten lasinen pöytävalaisin.

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.