Vintage kattovalaistus - Markslöjd | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Vintage kattovalaistus - Markslöjd

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Vintage kattovalaistus


Kaipaatko itsellesi vanhan ajan valaisinta? Onko haussa vintage kattovalaisin? Vintage viittaa menneiden vuosikymmenten, etenkin 1920–1960-lukujen vaatteisiin ja esineisiin. Vintage valaisimet ovat todella suosittuja. Ne tuovat tuulahduksen historian havinaa, mutta sopivat hienosti myös moderniin kotiin. Vintage lamput ovat hauska yksityiskohta sisustuksessa. Valolla on iso merkitys tunnelmaan ja mielialaan. 


Tästä kategoriasta löydät vintage kattovalaisimet ja vintage kohdevalaisimet.


Vintage kattovalaistus


Vintage valaisin henkii historian havinaa, joten se sopii hienosti vaikkapa vanhan talon sisustukseen tai moderniin taloon. Vintage valaisin ja muut ajan patinoimat yksityiskohdat täydentävät maalaistyyliä. Maalaistyyli huokuu vanhan talon kodikasta tunnelmaa. Vintage valaisin sopii niin ikään maalaisromanttiseen sisustukseen, joka on runsas ja rönsyilevä. Maalaisromanttisessa sisustuksessa suositaan valkoista ja sitä täydennetään yksityiskohdilla. Nuo yksityiskohdat voivat olla nimenomaan vintage lamput.


Toisaalta vintage valaisin sopii myös moderniin tyyliin mielenkiintoisena yksityiskohtana. Vintage kohdevalaisimet tuovat huoneeseen mielenkiintoisen lisän. Kohdevalaisimet toimivat yleisvalona. Jos mielessäsi siintää messinkivalaisin vintage tai vintage kattolamppu, kannattaa tutustua valikoimaamme. Vintage kattovalaisin on täydellinen yleisvalo olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön, eteiseen tai muuhun tilaan. 


Millainen kattovalaisin vintage sopisi juuri sinun kotiisi? 


Valikoimassamme on paljon erilaisia vaihtoehtoja eri väreissä ja eri hinnoin. Sieltä löytyy varmasti visioosi sopiva vintage kattolamppu. Kaikki riippuu lopulta sinun mieltymyksistäsi. Voit käyttää myös suodattimia, joiden avulla löytyy kriteerejäsi vastaava kattovalaisin, esimerkiksi  musta kattovalaisin, messinki vintage valaisin… Tutustu rohkeasti valikoimaamme ja uppoudu rauhassa vintage valaisimien maailmaan. Löydä unelmiesi vintage kattolamppu!

Copyright © 1990 - 2023 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.