Älyvalaistus Steinel | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Älyvalaistus Steinel

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Älyvalaistus Steinel - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Steinel vie kotisi valaistuksen uudelle tasolle


Älyvalaistus Steinel tarjoaa korkealaatuista valaistusta. Valikoimastamme löydät valaisimet sisälle ja ulos. Toteuta älyvalaistus ulos tai älyvalaistus kotiin. Useimmat näistä laitteista ovat ohjattavissa sovelluksen, Bluetoothin tai kaukosäätimen kautta, joten hallitset ja säädät niitä helposti. 


Valikoimastamme löydät myös suositut liiketunnistimet ja läsnäolotunnistimet. Älykkäät Steinel tuotteet sopivat käytettäväksi talossa, puutarhassa, pysäköintialueilla, teollisuudessa, kouluissa, ravintoloissa ja baareissa.


Steinel


Steinel on esittänyt yli 300 patenttia kuluneiden 60 vuoden aikana yrityksen perustamisesta lähtien. Jotkut näistä patenteista ovat olleet todellisia innovaatioita heidän alallaan. Steinel on aina avoin uusille ideoille ja he yrittävät nähdä laatikon ulkopuolelle toimien ihmisten ja ympäristön edun mukaisesti. He tekevät sen olemalla vuorovaikutuksessa asiakkaisiinsa ja työntekijöihin. 


Kodin älyvalaistus ja älyvalaistus ulkokäyttöön onnistuvat tämän laatumerkin ansiosta. Sisäänrakennettujen antureiden ansiosta valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti. Sinun tarvitsee vain asentaa Steinel liiketunnistin ja Steinel LED-valot ovat hallinnassasi. Steinel valaistus säästää jopa 90 % energiaa perinteiseen valaistukseen verrattuna. Tutustu valikoimaamme ja toteuta älyvalaistus kotiin!


Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i