Kohdevalot eli spottivalot | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie AKCE

Mahtavia alennuksia 19. 9. 2022 – 25. 9. 2022 välisenä aikana.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Suuri kohdevalojen alennusmyynti

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kohdevalot eli spottivalot jopa -70% alennuksessa


Kohdevalot kattoon luovat kauniin yleisvalaistuksen tai korostavat haluamaasi kohtaan. Tästä kategoriasta löydät kohdevalot eli spottivalot tarjouksessa. Olemme jakaneet kohdevalot eri luokkiin, jotta voit löytää etsimäsi spottivalot vieläkin helpommin. Esittelyssä ovat lasten spottivalot, puiset kohdevalot, suunnattavat kohdevalot ja design-kohdevalot. Päivitämme tarjoukset joka viikko, joten pääset aina valitsemaan uusista malleista.


Näiden joukosta löydät varmasti visiotasi vastaavat valot. Olipa haussa spottivalot keittiöön, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai muuhun tilaan. Spottivalot makuuhuoneeseen voivat palvella lukulamppuina sängyn päädyssä. Spottivalot eteiseen antavat hyvän yleisvalaistuksen. Lasten spottilamput erottuvat värimaailmaltaan ja muotoilultaan. Niiden joukossa voi olla seikkailemassa erilaisia eläin- tai satuhahmoja. Nämä spottivalot saavat varmasti hymyn lapsesi tai sinun huulille. Spottivalot sisälle ei tarvitse olla tylsiä, vaan niissä voi olla väriä. Tarjolla on kohdevalot jokaiseen makuun. Niiden etuna on helppo asennus ja mahdollisuus sijoittaa niitä myös tiloihin, joissa ei ole paljon tilaa.


Kohdevalo erilaisilla ominaisuuksilla


LED-kohdevalot ovat saaneet suuren suosion. LEDlamppu on tunnetusti pitkäikäinen, tehokas, energiaa säästävä ja ympäristöystävällinen. LED-kohdevalo on fiksu hankinta kotiin. Valikoimastamme löydät myös himmennettävät spottivalot, jotka mahdollistavat valon määrän säätelyn. Voit hetkessä muuttaa tunnelman sopivaksi. Himmennettävät kohdevalot ovat todella monipuoliset ja sopivat siksi tiloihin, joissa tarvitaan monipuolista valoa. Esimerkiksi monesta kodista löytyy olohuoneen spottivalot


Millaiset kohdevalot sinä haluat? Tutustu monipuoliseen ja laajaan valikoimaamme, josta löytyvät spottivalot kiskoon, spottivalot seinään tai kattoon, pienet spottivalot ja LED-spottivalot. Hyödynnä viikoittain päivittyvän valikoimamme valaisintarjoukset ja löydä tarvitsemasi spottivalolamppu jo tänään edullisesti!

Copyright © 1990 - 2022 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.