Kasvomaskit, hengityssuojaimet ja muut suojavarusteet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie ochranné pomůcky

Suojatyökalut

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Valikoimastamme löydät erilaiset suojavarusteet. Katso!


Valikoimastamme löydät erilaiset kasvomaskit, suojahanskat, FFP2 ja FFP3 hengityssuojaimet, desinfiointiaineet, bakteereja tappavat lamput ja pika-antigeenitestit.


FFP2- ja FFP3-hengityssuojaimet 


FFP tulee sanoista Filtering Face Piece. EU-standardit 143 ja 149 määrittelevät nämä hengityssuojaimet ja miten suuren osan ilmassa olevista hiukkasista maski suodattaa. FFP2 suodattaa 94 % 0.6 μm (mikrometri) suuremmista hiukkasista ja FFP3 suodattaa 99 % ilmassa leviävistä 0.6 μm suuremmista hiukkasista. FFP2 hengityssuojainta käytetään paljon teollisuudessa. FFP3 hengityssuojainta käytetään työskenneltäessä haitallisten ja myrkyllisten orgaanisten yhdisteiden, kuten bakteerien ja virusten kanssa. 


Muut kasvomaskit ja suojavarusteet


Valikoimassamme on tarjolla myös erilaiset kasvomaskit, kuten kertakäyttöinen kasvomaski ja kertakäyttöinen kasvomaski (musta) sekä suojakäsineet, kuten vinyylisuojakäsineet ja muut kertakäyttöiset suojakäsineet. Jos haluat suojata itsesi tyylillä, silloin sinun kannattaa tutustua Är-merkkisen brändiin. Tämän merkin tyylikkäät suojavarusteet ovat valikoimassamme, jossa on saatavilla esimerkiksi tyylikäs musta kasvomaski. 


Valikoimastamme löytyvät myös Är-suojakäsineet, jotka tappavat 99 % pinnoilla olevista viruksista. Nämä suojahanskat ovat vettä hylkiviä ja kosketusnäyttöystävällisiä. Är-tuotteiden alaluokista löydät (käsineitä lukuun ottamatta) hengityssuojaimet ilmanvaihdolla, hengityssuojaimet ilman ilmanvaihtoa sekä vaihtosuodattimet. Kaikki tuotteet on suunniteltu antamaan sinulle parasta mahdollista suojaa ja ne pyrkivät täyttämään suojavarusteiden kaikki vaatimukset. 


Desinfiointiaineet ja desinfioivat lamput


Mietitkö, miten voisit paremmin suojella terveyttäsi? Voit käyttää käsien desinfiointiainetta joko suihkeena tai antibakteerisen geelin tai antibakteeristen pyyhkeiden muodossa. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi sumutettava desinfiointiaine, jolla on virusmidinen vaikutus eli se on viruksia tappava. Mielenkiintoinen ja hyödyllinen lisä kotiisi voi olla myös desinfioiva bakteereja tappava lamppu, joka vapauttaa kodin bakteereista, viruksista ja punkeista. 


Tutustu valikoimaamme!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i