Ulkovalot ─ piha-alueen ja terassin valaistus | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie AKCE 2

Ulkovalaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Ulkovalot valaisevat piha-alueen ja terassin


Aina joka vuosi piha-alue kannattaa katsoa läpi ja tarkistaa ulkovalot. Rikkinäiset lamput ja loppuun palaneet polttimot kannattaa vaihtaa. Näin varmistat, että ulkovalot ovat aina ajan tasalla, vastaavat tarpeitasi, eikä ikäviä yllätyksiä tule. Kodin pihavalaistus auttaa sinua ja vieraitasi löytämään kotiin. Se tuo tyyliä ja tunnelmaa pimeyden keskelle. Näyttävät ulkovalot eivät jää huomaamatta sinulta, eikä muilta. Hyvät ulkovalot ovat välttämättömät etenkin vuoden pimeimpään aikaan, mutta yhtä lailla ne tuovat iloa syksyn pimeyteen. Talon ulkovalaistus vaikuttaa piha-alueen tunnelmaan ja turvallisuuteen. 


Tästä kategoriasta löydät ulkovalot edullisesti ja paljon hyviä tarjouksia. Päivitämme joka viikko valaisintarjouksemme. Näin sinulla on vaihtoehtoja, mikäli haussa ovat edulliset pihavalot ja haluat hyödyntää alennuksemme. Iso piha-alue vaatii useamman valon ja silloin etenkin kannattaa hyödyntää huipputarjouksemme. Saat hyvät ulkovalot ja samalla säästät valaisinhankinnassa. 


LED-pihavalot ja muut ulkovalaisimet


LED-tekniikka on saatavilla nyt myös ulkovaloissa. LED-ulkovalo on tunnetusti pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. Pihavalot (LED) tarjoavat paljon vaihtoehtoja. Esimerkiksi ulkovalot kaukosäätimellä tarjoavat käyttömukavuutta, kun voit kauko-ohjata valoja muutamalla napin painalluksella. Ulkovalo hämäräkytkin varmistaa, että valot syttyvät, kun on pimeää, eikä pala turhaan. Ulkovalot liiketunnistimella ovat erinomainen tapa ohjata valaistusta. Valot syttyvät, kun havaitsevat liikettä ja sammuvat automaattisesti, kun liikettä ei enää ole. Elämä helpottuu, kun valot syttyvät automaattisesti tullessasi kotiin. Tarjolla ovat myös erilaiset valonheittimet piha-alueen tehokkaaseen valaistukseen. Valonheitin on saatavilla myös anturilla. 


Ulkovalot aurinkokennolla hyödyntävät auringonvaloa. Aurinkokenno eli aurinkopaneeli latautuu auringonvalossa ja muuntaa auringonsäteet sähköenergiaksi. Aurinkokenno kyllä latautuu päiväsaikaan, vaikka olisi pilvistä. Kuitenkin vuoden pimeimpänä aikana, kun auringonvaloa on vähän ja on pilvistä, voi se tuoda haasteita. Jos ulkovalo on aivan ehdoton esimerkiksi turvallisuuden vuoksi, silloin kannattaa valita tavalliset sähköverkkoon liitettävät ulkovalot. Ulkovalot aurinkokennolla ovat muuten todella käteviä. Näin ulkovalot ilman sähköä tarjoavat ekologisen ja ilmaisen valaistuksen. Valaisimien laaduissa on eroa. Pääsääntöisesti laadukkaimmat aurinkokennovalaisimet maksavat enemmän. Lisäksi tarjolla ovat patterikäyttöiset ulkovalot, mikäli mietit, miten ulkovalaistus ilman sähköä onnistuu tai haaveissa on langaton ulkovalo.


Ulkovalotarjous


Valikoimamme on laaja ja monipuolinen. Olemme jakaneet ulkovalot eri luokkiin, jotta sinun on helpompi löytää visioosi sopivat ulkovalot ulos. Olivatpa ne design-ulkovalot, ulkovalot kattoon tai ulkovalot terassille, meiltä löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja ja nyt myös parhaaseen hintaan. Hyödynnä tarjouksemme ja nappaa parhaimmat ulkovalot pihalle!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i