Koristevalot & valosarjat ulos | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Ulkoköynnökset ja valoketjut

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Erilaiset valosarjat ja koristevalot ulkokäyttöön. Laaja valikoima. Katso!


Haaveiletko tunnelmallisesta puutarhasta tai terassista? Haluatko koristevalot parvekkeelle? Jos kyllä, sinun kannattaa tutustua kategoriaamme ulkoköynnökset ja valoketjut. Esittelemme tässä tunnelmalliset koristevalot pihalle. Laittamalla valosarja ulos, teet puutarhastasi tai terassistasi hetkessä viihtyisämmän ja tunnelmallisemman. Vaarana on, että alat viihtyä siellä entistäkin enemmän!


Erilaiset valosarjat ulkokäyttöön


Saatat pohtia, millaisia vaihtoehtoja sinulla on. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, josta varmasti löytyy visioosi sopiva valoketju. Esimerkiksi hehkulamppu valosarja ulos on todella suosittu, kuten myös pallovalosarja ulkokäyttöön sekä värilliset koristevalot. Monet valosarjamme ovat saatavilla LED-tekniikalla. LED-valot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Ne ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Siksi LED-valosarja ulos on monen valinta.


Moni ajattelee valoketjujen kuuluvan vain jouluun, mutta yhtä lailla niillä voi luoda tunnelmaa muulloinkin. Esimerkkinä vaikkapa hehkulamppu valosarja: se sopii hyvin hämärtyviin kesäiltoihin, jopa paremmin kuin jouluun. Koristevalot terassille toimivat tunnelmanluojana ja jopa sisustuksellisena elementtinä. 


Hyvä tietää


Valitessa ulkovaloa, on tärkeää huomioida sen IP-luokitus. Se kertoo, miten hyvin valosarja on suojattu hiukkasilta ja pölyltä. Toki kaikki valosarjat ulkokäyttöön on tarkoitettu ulos, mutta myös sijaintipaikalla on väliä. On eri asia laittaa valot katettuun tilaan kuin ulos paljaan taivaan alle. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon valoketjun pituus. Välttämättä yksi valoketju ei riitä. Valoja on saatavilla eri pituuksilla, joten pituus on tärkeä tieto.


Valikoimastamme löydät kaikki koristevalot ulos. Toteuta unelmasi tunnelmallisesta valaistuksesta ja löydä paras valosarja ulkokäyttöön! Kysythän tarvittaessa neuvoa asiakaspalvelustamme. Autamme mielellämme.

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i