Philips Hue-älyvalaistus | Valomania
Kirjaudu sisään
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Philips Hue -älyvalaistus

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kotisi älyvalaistus. Esittelyssä Philips Hue. Tutustu!


Philips Hue älyvalaistus tehostaa kotisi energiasäästöä ja vie valaistuksen uudelle tasolle. Älyvalaistus eroaa perinteisestä valaistuksesta monella tavalla ja sen suurimmat hyödyt ovat energiatehokkuus ja käyttömukavuus. Se tuo mukanaan myös turvallisuutta. Philips Hue älyvalaistus on älyvalaistuksen edelläkävijä. Se auttaa tehostamaan kotisi energiasäästöä ja vie valaistuksen uudelle tasolle.


Philips Hue älyvalaistuksen ansiosta 

● sammutat kaikki kodin valot yhdellä kertaa ja varmistat, ettei valoja jäänyt päälle. 

● valot ovat päällä silloin, kun niitä oikeasti tarvitaan ja oikealla teholla. Tämä vaatii, että älyvalaistukseen on liitetty tunnistimet, jotka tunnistavat, onko tilassa ketään. Jos ei ole, sammuvat valot automaattisesti. 

● ohjaat valaistusta kätevästi Bluetoothin tai Wifin kautta matkapuhelimella. Voit esimerkiksi luoda erilaisia valaistustilanteita, joissa vaikkapa himmennät valot yhdellä kertaa. 

● saat ulkovalaistuksen päälle joko tiettyyn kellonaikaan tai silloin, kun alkaa hämärtää. Tämä vaatii sen, että järjestelmään on lisätty aikaohjaus tai valoisuusanturi. Älykäs valaistus kotiin tuo turvallisuutta, parantaa asumisviihtyisyyttä ja tehostaa energiasäästöä. 


Philips Hue älyvalaistus kotiin


Älyvalaistus on järjestelmä, jossa kodin valaistusta ohjataan automaatiolla. Näin ollen älyvalaistus on osa älykotia. Kotiautomaatio: valaistus, kodin laitteet ja talotekniikka ─ näistä huolehtii kotiautomaatio. Älyvalaisin on puolestaan valaisin, jota voidaan ohjata Bluetoothin tai Wifin kautta matkapuhelimella. Esimerkkinä vaikkapa älyvalaistus LED-nauha, josta löytyy Wifi ja musiikkitoiminto. Älykkäät LED-nauhat löytyvät täältä


Philips Hue älyvalaistus ulos


Älyvalaistus ei rajoitu suinkaan kodin sisätiloihin, vaan se on mahdollista toteuttaa myös ulos. Ulkoalueen älyvalaistus tuo turvaa. On kätevää, kun valot syttyvät automaattisesti. Älyvalaistus ulkokäyttöön vaatii myös suunnittelua, kuten minkä tahansa valaistuksen suunnittelu. 


Älyvalaistusjärjestelmässä asiat toimivat automaattisesti. Järjestelmään on yleensä helppo tehdä itsekin muutoksia valaistuksen ohjaukseen tai tilanteisiin, jolloin se lisää käyttömukavuutta. Luonnollisesti älyvalaistus on järkevintä toteuttaa talon rakennusvaiheessa, mutta kotiautomaatio onnistuu muihinkin asuntoihin. Paras älyvalaistus on huolellisesti suunniteltu. Älyvalaistus, joka toteutetaan kotiautomaatiolla, voi vaatia muutoksia sähköasennuksiin. Valittu järjestelmä vaikuttaa suurimpana yksittäisenä tekijänä älyvalaistuksen hintaan


Philips älyvalaistus


Philips Hue ei ole vain älyvalaisin, vaan älyvalaistusjärjestelmä. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava, jolla toteutat kotisi Philips Hue älyvalaistus. Voit käyttää sitä Hue Bluetooth-sovelluksen kautta tai yhdistämällä Hue silta kanssa. Hue Bluetoothin kautta hallitset älyvaloja nopeasti ja kätevästi. Hue silta pystyy hallitsemaan jopa 50 valoa sisällä ja ulkona. Philips Hue tekee älyvalaistuksen aloittamisen helpoksi esimerkiksi Philips Hue aloituspakkauksella.


Miten pääset alkuun?

1. Hanki mieluisin Philips Hue-tuote tai aloita Philips Hue aloituspakkauksella.

2. Kytke valonlähteeseen virta. 

3. Yhdistä silta tai Bluetooth. 

4. Lataa Philips Hue-sovellus ja nauti älyvalaistuksesta. 


Tutustu Philips Hue aloituspakkauksiin täällä. Valikoimastamme löydät myös älypolttimot, eli Philips älylamppu. Saatavilla on tietenkin myös kattava valikoima erilaiset Philips älyvalaisimet sisälle, ulos tai kylpyhuoneeseen. Philips älyvalaisimilla toteutat kotisi älyvalaistuksenPhilips Hue älyvalaistus on fiksu tapa valaista kotisi. Tutustu valikoimaamme ja hanki Philips älyvalot jo tänään!

Copyright © 1990 - 2022 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.