Philips Hue – älykäs ja kauko-ohjattava valaistusjärjestelmä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Philips Hue – älykäs ja kauko-ohjattava valaistusjärjestelmä

Saatat olla myös kiinnostunut
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Kulje teknisen kehityksen rinnalla Philips Hue -tuotteiden avulla.

Esittelemme Philips Hue, LED-tekniikka valot yhdistettynä intuitiiviseen sisävalojen ohjaukseen. Järjestelmä on täydellinen yhdistelmä polttimoita, valaisimia, lisävarusteita, langatonta ohjausta ja älykkäitä sovelluksia. Voit ohjata niitä matkapuhelimellasi tai tabletillasi.


Hue vastaa modernia ja älykästä LED-valaistusjärjestelmää ja ohjauselementtejä. Sen avulla voit ohjata kaikkia valoja yhdestä laitteesta tai älykkäiden langattomien katkaisimien kautta. Voit valita monivärisistä himmennettävistä polttimoista, polttimoista, joiden värilämpötilaa on mahdollista muuttaa, RGB-polttimoista tai LED-nauhoista 16 miljoonalla värillä. Emme voi unohtaa lamppuja, valaisimia ja lisävarusteita kaukosäätimien ja antureiden muodossa. Intuitiivisen ja selkeän puhelin ja tabletti mobiilisovelluksen ansiosta sinulla on käytössä rajaton valikoima valaistustiloja, toimintoja ja sovelluksia kodin valaistukseen.

Valon tyypillä on väliä


Ennen kuin pääsemme valitsemaan tuotteita, mainitsemme lyhyesti tärkeän elementin. Kyseessä on sopivan valotyypin valinta, eli vaihtoedot valkoinen, valkoinen tunnelma (White Ambiance), valkoinen ja värillinen tunnelma (White and Color Ambiance). Saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta se ei ole. Puhumme valotyypeistä, ja oheiset rivit tekevät kaiken sinulle selväksi.


Valkoinen (himmennysmahdollisuus): Pehmeä valkoinen valo. Se on asetettu miellyttävän lämpimän valkoiseksi ja tarjoaa välittömän langattoman himmentämisen.


White Ambiance (mahdollisuus himmentää ja muuttaa valkoisen värin lämpötilaa): Lämpimästä viileään valkoiseen valoon. Se tarjoaa sinulle 50 000 valkoisen sävyä napin painalluksella.


White and Color Ambiance (mahdollisuus himmentää, muuttaa valkoisen värin lämpötilaa ja valita 16 miljoonasta väristä): Valkoinen ja värillinen valo. Se piristää kotiasi miljoonilla väreillä. Laaja värivalikoima auttaa sinua luomaan upean tunnelman. Romanttinen ilta vai syntymäpäiväjuhla? Voit valita oikean valaistuksen arvokkaisiin hetkiisi.


Aloitamme! Aloituspaketti on selkeä valinta

Jos olemme houkutelleet sinut ostamaan Huen edellisissä kappaleissa, saatat miettiä, kuinka aloittaa. Aluksi suosittelemme ostamaan jonkin aloituspakkauksista. Ne sisältävät Hue Bridgen ohjauslaitteen ja kaksi tai useampia valonlähteitä. Ja ne ovat myös edullisia. Sinun ei tarvitse huolehtia kaikista komponenttien liittämisestä ja pariliitoksista. Lupamme, että kaikki osaavat asentaa ne


Onko sinulla jo aloituspakkaus kotona? Pura se pakkauksestaan, ruuvaa polttimo lamppuun tai kattokruunuun ja kytke valo päälle kytkimellä. Jos sarjassasi on Hue Bridge -laite, yhdistä se Wi-Fi-reitittimeen. Ota sitten puhelimesi tai tablettisi ja etsi Philips Hue -sovellus App Storesta tai Google Playsta. Avaa se ja yhdistä Bridgeen. Silta on älykäs, joten se löytää automaattisesti jokaisen kodin valaistuksen. Ja peli voi alkaa! Voit lisätä valoja asteittain. Bridge pystyy käsittelemään jopa viisikymmentä valoa kerrallaan.


Jos et ole tekninen lahjakkuus, älä huoli. Sovellus on yksinkertainen ja opastaa sinua koko prosessin läpi ja neuvoo sinua. Ja kun sinulla ei ole matkapuhelinta tai tablettia lähelläsi, voit myös ohjata valoja tietokoneella osoitteessa meethue.com.


Asetus on tehty, mutta minkä aloituspaketin meidän tulisi valita? Muutama kappale aiemmin selitimme kolmen valotyypin väliset erot. Ja tämä on tärkein indikaattori oikean aloitussarjan valinnassa. Älä unohda valita sopivaa kantaa. Lisävarusteet kuuluvat jokaiseen aloituspakkaukseen.


Tuotteita kaikkialla mihin katsot


Hieno lisäys romanttiseen elokuvaan hyvän viinin kera tai tervetullut apulainen yöllisellä matkalla jääkaappiin. Juuri nämä ja muut tarkoitukset ovat yksiselitteinen syy ostaa Hue Lightstrip-valonauhat. Meidän ei tarvitse edes mainita, että voit käyttää älykästä Hue Bridge -ohjainta myös niihin, mutta mainitsemme kuitenkin varmuuden vuoksi. Niiden paikka ei ole vain kotonasi, vaan myös ulkona. Lightstrip luo puutarhasi erottumaan pimeinä iltoina.


Ja nyt tärkein. Valon valinta. Teknologinen helmi Philips Hue sisältää monenlaisia sisä- ja ulkovaloja. Pöytävalaisimista, seinävalaisimista, kohdevalaisimista tai kattovalaisimista lattiavalaisimiin, riippu- ja upotettaviin kattovalaisimiin. Usko meitä, näillä valoilla teet kodistasi kauniin ja tyylikkään.


Ulkona on kylmä, makaat sängylläsi kotona, olet nukahtamassa ja huomaat yhtäkkiä, että olet jättänyt valon takapihallesi? Jos sinulla on Philip Hue-ulkovalot, ongelmaa ei ole. Kytke valot pois päältä tai himmennä niitä puhelimen kautta, kun makoilet lämpimällä sängylläsi. Ulkovalaisimia on saatavana vakiojänniteversiona, jotka liitetään kotiverkkoon, tai pienjänniteversiona. Voit kytkeä ne mihin tahansa. Jopa ulos. 


Se voi tuntua vähemmän tärkeältä, mutta usein se on erittäin tarpeellista. Tutustu Hue-lisätarvikkeisiin, jotka sisältävät jatkokaapeleita, kytkimiä, virtalähteitä ja antureita.  Kaikista niistä haluamme mainita himmentimen (V2), jonka avulla sinusta tulee kotisi himmentävien valojen rouva tai herra. Voit kiinnittää sen helposti seinälle teipillä, joka kuuluu pakkaukseen. Lisäksi voit käyttää sitä myös kaukosäätimenä. Laiskuuden huippu? Ei ollenkaan, tämä on vain täydellinen parannus. Mainitsemme myös liiketunnistimen. Liiku vain sen ohi ja valo syttyy. Se sopii mihin tahansa kotiin. Ja meidän on myös  mainittava sinulle toisesta tuotteesta. Älypistorasia muuttaa minkä tahansa valaisimen (ja kyllä, myös sen, johon et saa Hue-lamppua) älyvaloksi. Ohjaa niitä mukavasti Hue-sovelluksella tai äänelläsi.


Kuinka yhdistää Hue? Se ei voi olla tämän helpompaa


Tarvitset vain neljä vaihetta yhdistääksesi Huen kotiisi haluamallasi tavalla.


1) Hanki haluamasi Hue-tuotteet.


2) Asenna valot. Olivatpa kyseessä polttimot alkuperäisissä valoissasi tai Philips Hue -valot. Kytke ne vain pistorasiaan ja käynnistä ne.


3) Jos sinulla on Bridge, yhdistä se Wi-Fi-verkkoon.


4) Asenna  Philips Hue -sovellus. Löydät sen App Storesta tai Google Playsta. Tämä riippuu puhelimesi tyypistä. Sovelluksesta on kaksi versiota. Vakioversio, joka toimii kevyessä asennuksessa Bridgen kanssa. Toinen on Hue Bluetooth, jonka voit ladata, jos haluat vain ohjata valoja tällä tekniikalla.

Silta vai Bluetooth? Molemmat toimivat hyvin


Valitsitpa yhteydeksi Bluetoothin tai Bridgen, molemmat vaihtoehdot ovat huolettomia. Jos aloitat Bluetoothilla, voit myöhemmin siirtyä vieläkin kehittyneempään Bridgeen eli siltaan.


Mitkä ovat peruserot näiden kahden yhteysvaihtoehdon välillä?


Bluetoothilla voit yhdistää jopa 10 valoa, mutta Bridgen,  avulla voit liittää jopa 50 valoa. Bridgellä toimii koko taloudessa, mutta Bluetooth vain yhdessä huoneessa. Bridgen avulla voit ohjata valoja kotisi seinien ulkopuolella tai synkronoida valaistuksen videopelien, elokuvien tai musiikin kanssa. Molemmissa järjestelmissä sinulla on ääniohjaus, himmennys ilman asennusta tai ajastinten asetus.

Olet aina trendikäs päivitysten kanssa


Philips Hue -sovellus on viime aikoina kokenut merkittäviä parannuksia, ja sen kauniin muotoilun lisäksi se tuo paljon uusia hyödyllisiä toimintoja. Ja tämä pysyy samana myös jatkossa. Sovellukseen on saatavilla säännöllisiä päivityksiä, jotka tuovat sinulle uusia vaihtoehtoja ja laajennuksia olemassa oleviin toimintoihin. Sovelluksen avulla voit mukauttaa kaikkia asetuksia, mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ja se on todella hauskaa.


Philips Hue katsoo myös nurkan taakse, sovellukselta ei puutu yhteensopivuutta


Hue ei toimi vain omien tuotteidensa kanssa, vaan se toimii myös täydellisesti useiden muiden alustojen, avustajien ja tuotteiden kanssa, ja yhdessä ne muodostavat älykkään kotisi.


Sillä on täydellinen kumppanuus Apple HomeKit -sovelluksen kanssa. Tämän yhteyden avulla voit ohjata kaikkia kodin valoja äänelläsi. Oikeasti. Et edes tarvitse puhelinta tai tablettia käteesi. Soita vain Sirille apua. Eikä se lopu tähän. Voit ohjata Huea suoraan iOS:n kautta. Luot vain täydellisen älykkään kodin ekosysteemin, joka on yhdistetty muihin laitteisiin.


Entä jos sinulla ei ole iPhonea tai iPadia? Sillä ei ole mitään merkitystä. Hue toimii täydellisesti myös Google Assistantin kanssa. Senkin kanssa tarvitset vain oman äänesi tuodaksesi täydellisen tunnelman kotiisi.


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit myös yhdistää Huen IFTTT:n kautta ja muodostaa sen pariksi esimerkiksi sosiaalisten verkostojen kanssa. Saitko viestin äidiltäsi Messengerissä? Olohuoneen valot vilkkuvat punaisina. Se on todellisuutta, ei sci-fiä.


Onko meidän mainittava lisää syitä ostaa Philips Hue? Niitä on edelleen monia!

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i