Jouluvalaistus & jouluvalot edullisesti netistä | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie vánoční

Jouluvalaistus, valot, puut ja koristeet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima erilaisia jouluvaloja. Löydä omasi!


Tunnelmalliset jouluvalot ja jouluvalaistus luovat kotiisi joulun tunnelmaa. Jo ennen joulua voit ripustaa jouluvalot ulos tuomaan valoa ja tunnelmaa pimeyden keskelle. Kattavasta valikoimastamme löytyy taatusti mieluisin valosarja ulos. Ripusta valot vaikkapa terassin kaiteeseen tai pihapuuhun.


Toinen vaihtoehto on ripustaa jouluvalot sisälle. Ikkunavalaistus kategoriasta löydät lumoavat tähdet, jos haaveissa on kaunis tähtivalo ikkunaan. Erikoisuutena meiltä löytyy nyt myös musta tähti ikkunaan, jos haluat massasta poikkeavan tähtivalon. Jouluvalot ovat todellinen tunnelmanluoja. Valikoimastamme löytyy hyvin paljon erilaisia vaihtoehtoja. Millaisista jouluvaloista sinä haaveilet? Esimerkiksi hehkulamppu-valosarja on todella suosittu, siinä missä perinteiset yksiväriset jouluvalot.


Joulukuusi


Joulun kohokohta on tietenkin joulukuusi ja sen koristelu. Yhä useampi haluaa tekokuusen aidon joulukuusen sijaan. Muovikuusi on nykyisin hyvin aidonnäköinen tekokuusi, mutta saatavilla on myös valkoinen aidonnäköinen tekokuusi. Valkoinen muovikuusi, vihreä tekokuusi tai pieni tekokuusi löytyvät joulukuusivalikoimastamme. Meiltä löydät myös valot joulukuuseen.


Joulukoristeet, joulukranssit ja kynttilät viimeistelevät joulun tunnelman kotiisi. Vietä joulua turvallisesti ja valitse joulukynttiläjalka tai tekokynttilät, nyt myös LEDinä. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Kaikki LED-jouluvalot saatavilla monipuolisesta valikoimastamme, kuten myös jouluseppeleet ja kranssit. Löydä unelmiesi jouluvalot!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.