Hyttysansat | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Hyönteisloukut

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Hyttysansat ja muut. Katso valikoimamme!


Ihmiset rakastavat viettää kesäiltoja ulkosalla omalla terassilla tai puutarhassa. Silloin kuitenkin hyttyset voivat olla kiusallinen ongelma, kun ne tulevat korvan viereen inisemään ja jostain syystä porukasta löytyy aina se, joka on kuin hyttysmagneetti. Voit kuitenkin estää hyttysten häiriköinnin. Hanki hyönteisansa ulkokäyttöön.

 

Meiltä löytyy valikoima erilaisia hyönteisansoja kuten sähköinen hyttysansa. Useimmat näistä toimivat UV-säteilyn periaatteella, eli nk. UV-hyönteisansat. Nämä hyönteisansat ovat hiljaisia, hajuttomia ja turvallisia. Niissä ei ole kemikaaleja, mikä tekee niistä turvallisia ihmisille ja luonnolle. Kullakin sähköisellä hyttysansalla on oma kattavuusalueensa, parista m²:stä yli 150 m²:iin. 


Saatavilla on myös hyönteisansa LED. LED-tekniikka takaa, että valo on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Myös malleja on erilaisia. Osa on lyhtymäisiä, mikä tekee niistä jopa koristeellisen sisustuselementin vaikkapa terassillesi. Myös muitakin vaihtoehtoja on hyttysten hävittämiseksi tai karkottamiseksi. Esimerkiksi ekologinen hyttyskarkotin. Tutustu valikoimaamme ja nauti kesäilloista ilman häiriöitä!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i