LED-valonauhat & LED-nauhat | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LED-nauhat - diodiliuskat

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima LED-nauhoja. Katso!


LED-valonauha ihastuttaa tyylikkyydellä ja muuntautumiskyvyllään. Se onkin valloittanut valaistuksen saralla. Valonauha on monikäyttöinen ja sitä käytetään mitä erilaisimmissa paikoissa. Se mahtuu jopa ahtaisiin paikkoihin. LED-nauha huoneeseen, LED-nauha portaisiin, LED-nauha saunaan, LED-nauha autoon, LED-nauha ulos ja niin edelleen ─ sait varmaan ajatuksesta kiinni.


LED-nauhoista on tullut todellinen ilmiö, sillä sen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. LED-nauha epäsuora valaistus ei häikäise ja on tunnelmallinen. Himmennettävä LED-nauha mahdollistaa tunnelman säätämisen juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. LED-valonauhat ovat saatavilla erivärisinä ja erikirkkauksin näin mahdollistaen näyttävät valaistusratkaisut. Voit käyttää niitä jopa epätasaisilla pinnoilla. LED-nauhavalojen liittäminen edellyttää tasavirtalähdettä tai muuta LED-nauhakomponenttia, joka on kytketty tasavirtalähteeseen. 


LED-nauha 12V vai 24V


LED-nauhan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota valonmäärään ja valita sopivin käyttötarkoituksen mukaan.

 

LED-nauhavalot lajitellaan jännitevalaistusjärjestelmän mukaan. 12V ja 24V välillä ei ole paljoa eroa, kunhan käytät asianmukaista virtalähdettä kyseiselle valonauhalle. 


Onko LED-nauhan asennus helppoa? 


Kyllä. LED-nauha 12V on paras vaihtoehto niille, jotka vasta aloittelevat LED-valonauhojen parissa. Se johtuu siitä, että leikkauslinjan osien etäisyydet toistensa välillä ovat lyhyemmät. Tämä helpottaa nauhan leikkaamista. LED-nauhan kiinnitys on helppoa. Siinä on liimapinta, jonka saat helposti laitettua vaikkapa alumiinilistaan. Valikoimastamme löydät liimattavat LED-nauhat


Jos kaipaat valaistukseltasi enemmän, silloin LED-älyvalonauha on valintasi. Sillä toteutat valaistuksen, jota voit hallita suoraan puhelimellasi tai kaukosäätimellä. 


LED-valonauhat ulos


Sinun ei tarvitse tyytyä valonauhojen käyttöön vain sisällä, vaan voit hyödyntää LED-valonauhat ulkona. Vain mielikuvitus on rajana LED-valonauhojen käytössä. Ulkokäytössä moni suosii LED-nauha aurinkokenno. Tällöin valo saa virtansa auringosta. Aurinkokenno latautuu vaikka olisi pilvistä.


Hanki vaikka LED-nauha keittiöön ja valaise tila tyylikkäästi jopa kaikkein ahtaimmassa nurkkauksessa. Meiltä löydät LED-valot edullisesti. Tarjolla on kattava valikoima erilaisia LED-valonauhoja. Tutustu valikoimaamme!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i