Verkkokaupan käyttöehdot | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Verkkokaupan käyttöehdot

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Karoliina

LIIKETOIMINNAN EHDOT


Yritys

Donoci s.r.o.

kotipaikka Pražská 2532/4

Blansko 678 01, Tšekki

ID: 47539569

tavaroiden myyntiin sijaitsevassa verkkokaupassa

osoitteessa www.valomania.fi

 

   1.YLEISTÄ

1.1. Nämä käyttöehdot (jäljempänä "käyttöehdot") yhtiölle Donoci s.r.o., jonka kotipaikka on Pražská 2532/4, Blansko 678 01, ID No. 47539569 (jäljempänä "myyjä") määrittelee siviililain (jäljempänä "siviililaki") 1751 §:n säännösten mukaisesti ostosopimuksen (jäljempänä “ostosopimus”) molemminpuoliset oikeudet ja velvollisuudet, myyjän ja muiden osapuolten välillä (jäljempänä “ostaja”), joka syntyy, kun ostos tehdään myyjän verkkokaupassa. Myyjä ylläpitää verkkokauppaa verkkosivuilla, jotka sijaitsevat osoitteessa www.valomania.fi (jäljempänä "verkkosivusto") Verkkosivuston käyttöliittymän kautta (jäljempänä "verkkokaupan verkkokäyttöliittymä").
1.2. Kauppasopimuksessa voidaan sopia käyttöehtojen ehdoista poikkeavista ehdoista. Ostosopimuksen erilaiset järjestelyt ovat ensisijaisia käyttöehtojen säännöksiin nähden.
1.3. Käyttöehdot ehdot ovat erottamaton osa ostosopimusta. Ostosopimus ja käyttöehdot on kirjoitettu suomen kielellä. Ostosopimus voidaan tehdä suomen kielellä.
1.4 Myyjä voi muuttaa tai täydentää käyttöehtoja. Tämä säännös ei vaikuta oikeuksiin ja velvollisuuksiin, jotka syntyvät käyttöehtojen edellisen version voimassaoloaikana.

   2.KÄYTTÄJÄTILI

2.1. Kun ostaja on rekisteröitynyt verkkosivustolle, ostaja pääsee käsiksi käyttöliittymäänsä. Tästä käyttöliittymästä ostaja voi tilata tavaroita (jäljempänä "käyttäjätili"). Ostaja voi tilata tuotteita myös ilman rekisteröitymistä suoraan verkkokaupan verkkoliittymästä.
2.2. Rekisteröityessään verkkosivustolle ja tilatessaan tavaroita ostaja on velvollinen antamaan oikeat ja totuudenmukaiset tiedot. Ostaja on velvollinen päivittämään käyttäjätililleen syöttämät tiedot mikäli niihin tulee muutoksia. Ostajan käyttäjätilillä ja tavaraa tilattaessa ilmoittamat tiedot ovat myyjän mielestä oikeita.
2.3. Käyttäjätiliin pääsy suojataan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Ostaja on velvollinen pitämään luottamuksellisena tiedot, jotka ovat tarpeen hänen käyttäjätililleen pääsyyn.
2.4. Ostajalla ei ole oikeutta antaa kolmansien osapuolten käyttää käyttäjätiliä.
2.5. Myyjä voi poistaa käyttäjätilin, erityisesti jos ostaja ei käytä käyttäjätiliään yli 30 päivään tai ostaja rikkoo ostosopimuksesta johtuvia velvoitteitaan (mukaan lukien Käyttöehdot).
2.6. Ostaja ymmärtää, että käyttäjätili ei välttämättä ole jatkuvasti käytettävissä, erityisesti mitä tulee myyjän tarvittavaan laitteiston ja ohjelmiston ylläpitoon tai kolmansien osapuolien tarvittavaan laitteiston ja ohjelmiston ylläpitoon.
2.7. Ostajalla on oikeus lisätä myyjän verkkosivuille arvio ostetusta tuotteesta kohdassa 2.8. määritellyin ehdoin, josta hänelle ilmoitetaan sähköpostitse myyjän toimesta sen jälkeen, kun ostaja on ostanut tavaran.
2.8. Ostaja voi lisätä arvostelun joko käyttöehtojen kohdassa 2 määritellyn käyttäjätilinsä kautta, jos hänellä on jo tili tai hän luo sen edellisessä kohdassa mainitussa sähköpostissa olevan linkin kautta syöttämällä nimensä, sukunimensä ja sähköpostiosoitteensa. Myyjä ilmoittaa ostajalle, että myyjä käsittelee ostajan arvostelua lisättäessä tallentamia ostajan henkilötietoja täyttääkseen myyjän lakisääteisen velvoitteen varmistaa, että julkaistut arvostelut tulevat kuluttajilta, jotka ovat tosiasiallisesti käyttäneet tai ostaneet tuotetta, niin kauan kuin arvostelu on julkaistu myyjän verkkosivuilla. Ostajalla on oikeus pyytää myyjää lopettamaan ostajan henkilötietojen käsittely tähän tarkoitukseen ja myyjä noudattaa pyyntöjä viipymättä, mutta tällöin myyjä poistaa ostajan verkkosivuillaan lisäämän arvostelun. Ostaja myöntää tämän.
2.9. Myyjällä on oikeus poistaa arvostelut, jotka eivät liity ostajan myyjältä ostamiin tavaroihin. Myyjä pidättää oikeuden poistaa arvostelut, joissa ei arvioida itse tuotetta tai arvostelut, jotka sisältävät mautonta ilmaisua, loukkaavaa ja rasistista sisältöä, poliittisia mielipiteitä, linkkejä muille verkkosivustoille tai huonoa moraalia.

   3.OSTOSOPIMUS

3.1. Kaikki verkkokaupan verkkoliittymässä olevien tavaroiden esittelyt ovat luonteeltaan informatiivisia eikä myyjä ole velvollinen tekemään näistä tuotteista ostosopimusta. Mitä siviililain 1732 §:n 2 momentissa säädetään, ei sovelleta.
3.2. Verkkokaupan verkkoliittymä sisältää tietoja tavaroista, mukaan lukien yksittäisten tuotteiden hinnat. Tuotteiden hinnat sisältävät ALV:n ja kaikki siihen liittyvät maksut. Tuotteiden hinnat ovat voimassa niin kauan kuin ne näkyvät verkkokaupan verkkoliittymässä. Tämä säännös ei rajoita myyjän mahdollisuutta tehdä ostosopimusta yksilöllisesti sovituin ehdoin.
3.3. Verkkokaupan verkkoliittymä sisältää myös tietoa tavaroiden pakkaamiseen ja toimitukseen liittyvistä kustannuksista. Tietoa verkkokaupan verkkoliittymässä lueteltujen tavaroiden pakkaamiseen ja toimitukseen liittyvistä kustannuksista sovelletaan vain tapauksissa, joissa tavarat toimitetaan Suomen alueelle.
3.4. Tilatakseen tavaran ostaja täyttää tilauslomakkeen verkkokaupan verkkoliittymässä. Tilauslomake sisältää seuraavat tiedot:
 • tilatut tavarat (ostaja lisää tilaamansa tavarat verkkokaupan virtuaaliseen ostoskoriin
 • verkkokäyttöliittymässä),
 • tavaran ostohinnan maksutavan, tiedot tilattujen tavaroiden vaaditusta toimitustavasta sekä
 • tiedot tavaran toimitukseen liittyvistä kustannuksista (jäljempänä "Tilaus").
3.5. Ennen tilauksen toimittamista myyjälle ostajalla on mahdollisuus tarkastaa ja muuttaa tilaukseen antamiaan tietoja siltä osin kuin ostaja huomaa virheellisesti ilmoittamiaan tietoja. Ostaja lähettää tilauksen myyjälle napsauttamalla "Lähetä tilaus" -painiketta. Myyjä pitää tilauksessa ilmoitettuja tietoja oikeina. Myyjä välittömästi tilauksen saatuaan vahvistaa tämän vastaanottamisen ostajalle sähköpostitse, ostajan käyttäjätilille tallennettuun tai tilaukseen syötettyyn sähköpostiosoitteeseen (jäljempänä "ostajan sähköpostiosoite").
3.6. Tilauksen luonteesta riippuen (tavaramäärä, ostohinta, odotettavissa olevat toimituskulut) myyjällä on aina oikeus pyytää ostajalta tilaukseen lisävahvistus (esimerkiksi kirjallisesti tai puhelimitse).
3.7. Myyjän ja ostajan välinen sopimussuhde syntyy, kun tilatut tavarat toimitetaan ostajan tilauksessa ilmoittamaan osoitteeseen.
3.8. Ostaja sitoutuu käyttämään etäviestintävälinettä ostosopimuksen tekemiseen. Ostajalle etäviestintävälineen käytöstä aiheutuneet ostosopimuksen tekemiseen liittyvistä kuluista (internetyhteyskulut, puhelukulut) vastaa ostaja, eivätkä nämä kulut poikkea perushinnoista.

   4. TAVAROIDEN HINTA JA MAKSUEHDOT

4.1. Myyjän verkkosivujen kautta tarjottujen tavaroiden hinta ilmoitetaan sisältäen arvonlisäveron ja kaikki siihen liittyvät maksut.
4.2. Ostaja voi maksaa tavaran hinnan ja mahdolliset tavaran toimittamiseen liittyvät kulut kauppasopimuksen perusteella myyjälle seuraavilla tavoilla: Pankkisiirrolla myyjän tilille
FIOBANK €: IBAN: CZ5520100000002600287120 BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
PayPal
luottokortti
4.3. Ostohinnan lisäksi ostaja on velvollinen maksamaan myyjälle myös tavaran pakkaamiseen ja toimitukseen liittyvät kulut sovitun summan mukaan. Ellei nimenomaisesti toisin mainita, kauppahinta sisältää myös tavaran toimitukseen liittyvät kulut.
4.4 Myyjä ei vaadi ostajaa maksamaan panttia tai muuta vastaavaa maksua. Tämä ei kuitenkaan vaikuta Käyttöehdoissa määrättyyn kohtaan 4.5 koskien velvollisuutta maksaa kauppahinta etukäteen.
4.5 Ostajan maksaessa tilauksen verkossa, ostaja on velvollinen ilmoittamaan tilauksen teon yhteydessä saamansa tilauksen numeron maksun yhteydessä. Ostajan vastuu maksamisesta täyttyy, kun summa on hyvitetty myyjän tilille.
4.6 Myyjällä on oikeus varsinkin siinä tapauksessa, että ostaja ei anna tilauksesta lisävahvistusta (3.6 kohta), vaatia koko kauppahinnan maksamista ennen tavaran lähettämistä ostajalle. Se mitä siviililain 2119 §:n 1 momentissa säädetään, ei sovelleta.
4.7 Myyjän ostajalle antamia alennuksia tavaroiden hinnasta ei voida yhdistää.
4.8 Myyjän tulee antaa verotosite, -tosite ostosopimuksen perusteella suoritetuista maksuista ostajalle, jos se on liikesuhteessa tavanomaista tai jos yleisesti sitova lainsäädäntö niin määrää. Myyjä on arvonlisäveron maksaja. Veroasiakirja - myyjä lähettää ostajalle maksutositteen tavaran hinnan maksamisen jälkeen ja tämä maksutosite lähetetään sähköisessä muodossa ostajan sähköpostiosoitteeseen.
4.9 Maksutositteeseen on mahdollista pyytää muutosta laskun päiväyksestä seuraavan kuun kolmanteen päivään asti. Sen jälkeen muutos ei ole enää mahdollinen, ellei kyseessä ole tavaran toimituksen muutoksesta tai alkuperäisen tositteen ilmeisestä epätarkkuudesta (esim. kirjoitusvirhe, virheellinen laskutettujen tavaroiden määrä tms.)
4.10 Myynnin rekisteröintilain mukaan myyjä on velvollinen antamaan ostajalle kuitin. Samalla myyjä on velvollinen rekisteröimään vastaanotetun myynnin verottajalle verkossa; teknisen vian sattuessa viimeistään 48 tunnin sisällä.

   5. OSTOSPIMUKSEN PERUUTTAMINEN

5.1. Ostaja hyväksyy, että siviililain 1837 §:n säännösten mukaan, ostosopimusta ei ole mahdollista peruuttaa mikäli:
 • tavaroita on muunneltu ostajan toiveen mukaisesti
 • kyseessä on pilaantuva tavara
 • tavarat on peruuttamattomasti sekoitettu muihin tavaroihin toimituksen yhteydessä
 • tavara on toimitettu sinetöidyssä pakkauksessa ja asiakas on avannut sinetin eikä sitä voida hygienia syistä palauttaa sekä
 • ostosopimuksesta ääni- tai videotallenteiden tai tietokoneohjelmiston toimittamisesta, jos alkuperäinen pakkaus on vahingoittunut
5.2. Mikäli ei ole kyse Kauppaehtojen kohdassa 5.1 ilmoitetusta tapauksessa tai muussa tapauksessa, jossa kauppasopimusta ei voida peruuttaa, ostajalla on siviililain 1829 §:n 1 momentin mukaisesti oikeus peruuttaa ostosopimuksesta neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta (ellei ajaksi ole sovittu jotain muuta). Jos ostosopimuksen kohteena on useita tavaroita tai useiden osien toimitus, tämä aika alkaa viimeisen tavaratoimituksen vastaanottopäivästä. Ostosopimuksen peruuttaminen on lähetettävä myyjälle edellisessä virkkeessä mainitun ajan kuluessa. Sopimuksen peruuttamiseen ostaja voi käyttää myyjän toimittamaa online- lomaketta. Ostaja voi lähettää ostosopimuksen peruuttamisen myös myyjän rekisteröityyn osoitteeseen toimistolle tai yhteydenottolomakkeella.
5.3. Mikäli kauppasopimus peruutetaan Käyttöehtojen kohdan 5.2 mukaisesti, kauppasopimus puretaan alusta alkaen. Tavarat on palautettava myyjälle neljäntoista (14) päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen toimittamisesta myyjälle. Mikäli ostaja vetäytyy kauppasopimuksesta, ostaja vastaa palauttamisesta aiheutuvista kuluista, myös silloin kuin tavaraa ei sen luonteen vuoksi voitaisi palauttaa normaalisti postitse.
5.4. Jos sopimus perutaan Käyttöehtojen kohdan 5.2 mukaisesti, myyjän on palautettava ostajalta saamansa varat samalla tavalla kun myyjä hyväksyi varat ostajalta, neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä, kun ostaja on toimittanut palautettavat tavarat myyjälle. Myyjällä on myös oikeus palauttaa varat muulla tavalla, jos ostaja suostuu siihen ja jos tästä ei aiheudu ostajalle lisäkustannuksia. Jos ostaja peruuttaa ostosopimuksen, myyjä ei ole velvollinen palauttamaan vastaanottamiaan varoja ostajalle ennen kuin ostaja palauttaa tavarat tai osoittaa, että tavara on lähetetty myyjälle. Mikäli tavaran hinta on maksettu ostajan lahjakortilla, myyjä palauttaa lahjakortin. Mikäli hinta on maksettu osittain lahjakortilla, myyjä palauttaa osan rahasta lahjakorttina samassa suhteessa kuin lahjakortilta maksettu osuus.
5.5. Myyjällä on oikeus yksipuolisesti kuitata tavaroiden vahingonkorvausvaatimus ostajan vaatimuksesta palauttaa kauppahinta.
5.6. Myyjä pidättää oikeuden peruuttaa kauppasopimus seuraavissa tapauksissa:
a) Jos ostaja yrittää laittomasti vetäytyä ostosopimuksesta ja häneen ei tämän jälkeen saada yhteyttä
b) ostajan vaatimus katsotaan perusteettomaksi ja häneen ei tämän jälkeen saada yhteyttä
c) ostaja vaatii tavaroita ja ostajan väite katsotaan perusteettomaksi sillä ostaja on ilmoittanut myyjälle nimenomaisesti, ettei hän (ostaja) ole enää kiinnostunut tavarasta;
d) Ostaja vaatii tavaroita, kun myyjä on lähettänyt tavarat ostajan osoitteeseen, ja ostaja ei ota tavaraa vastaan, ja tavarat palautetaan takaisin myyjälle;
e) Kaikissa muissa tapauksissa, joissa ostaja lähettää tavarat myyjän osoitteeseen ilman tarvittavia tietoja ja häneen ei tämän jälkeen saada yhteyttä. Myyjällä on lisäksi oikeus peruuttaa ostajan tilaus, kunnes Ostaja ottaa tavaran haltuunsa. Tällaisissa tapauksissa myyjä palauttaa ostajalle kaikki ostajalta tilauksen yhteydessä saamansa varat ilman aiheetonta viivytystä tilisiirrolla ostajan ilmoittamalle pankkitilille.
5.7. Jos ostajalle annetaan lahja yhdessä tavaran kanssa, solmitaan myyjän ja ostajan välinen lahjasopimus sillä ehdolla, että jos ostaja vetäytyy sopimuksesta, lahjaa koskeva lahjasopimus menettää voimaansa ja ostaja on velvollinen palauttamaan lahjan tavaran mukana myyjälle.
5.8. Hehkulamput (valonlähteet), jotka toimitetaan lahjaksi tai täysin ilmaiseksi ostettujen valaisimien mukana, ovat kampanjatuote. Nämä eivät kuulu takuun piiriin.
5.9. Ostajalla - kuluttajalla on oikeus peruuttaa ostosopimus. Jos ostaja on yrittäjä ja on ilmoittanut tilaukseen Y-tunnuksen tai ALV-numeron, hän ei ole enää kuluttaja. Tästä syystä ostajalla ei ole siviililain 1829 §:n mukaan oikeutta palauttaa tavaraa 14 päivän kuluessa tavaran toimittamisesta.

   6. TAVAROIDEN KULJETUS JA TOIMITUS

6.1. Jos toimitustavasta sovitaan ostajan erityispyynnön perusteella, ostaja vastaa tästä lähetystavasta aiheutuvasta riskistä ja mahdollisista lisäkustannuksista.
6.2. Jos myyjä on ostosopimuksen mukaan velvollinen toimittamaan tavarat ostajan tilauksessa ilmoittamaan paikkaan, ostaja on velvollinen vastaanottamaan tavaran luovutuksen yhteydessä.
6.3. Jos tavarat on toimitettava toistuvasti tai muulla kuin tilauksessa mainituilla tavoilla ostajan syiden vuoksi, ostaja on velvollinen maksamaan tavaroiden toistuvaan toimitukseen tai toiseen lähetystapaan liittyvät kulut.
6.4. Vastaanotettuaan tavaran rahdinkuljettajalta, ostaja on velvollinen tarkastamaan tavaran pakkauksen eheyden ja ilmoittamaan mahdollisista vahingoista välittömästi rahdinkuljettajalle. Jos pakkauksesta huomaa luvattoman pääsyn lähetykseen, ostaja ei ole velvollinen ottamaan vastaan tällaista lähetystä rahdinkuljettajalta. Ostaja on myös velvollinen ottaessaan tavaraa vastaan rahdinkuljettajalta tarkistamaan, onko hän vastaanottanut pyytämänsä määrän tavaraa. Mahdollisissa eroavaisuuksissa on tarpeen ottaa meihin yhteyttä mahdollisimman pian (viimeistään 2 arkipäivän sisällä), jotta voimme aloittaa tapauksen ratkaisemisen ja hoitaa mahdolliset ristiriidat onnistuneesti.
6.5. Tilauksen tekemisen jälkeen asiakas saa linkin paketin seurantaan. Jos paketti näyttää olevan toimitettu, mutta vastaanottaja ei ole vastaanottanut sitä, tilauksen tekijän on ilmoitettava asiasta mahdollisimman pian, viimeistään viiden päivän kuluttua kuljetusyrityksen seurannassa ilmoitetusta toimituspäivästä asiakaspalveluumme.
6.6. Osapuolten muut oikeudet ja vastuut jotka koskevat tavaroiden kuljetusta, voidaan muuttaa myyjän erityisillä toimitusehdoilla, mikäli myyjä on antanut tällaiset ehdot.

   7. OIKEUDET VIALLISIIN TUOTTEISIIN

7.1. Sopimuspuolten oikeuksia ja velvollisuuksia, jotka koskevat viallisia tuotteiden oikeuksia, säännellään asiaankuuluvilla yleisesti sitovilla laeilla (erityisesti siviililain 1914--1925, 2099--2117 ja 2161--2174 §: n ja lain nro. 634/1992 Coll., kuluttajansuojasta, sellaisena kuin se on muutettuna).
7.2. Myyjä takaa ostajalle, että tavarassa ei ole virheitä vastaanotattessa. Myyjä takaa ostajalle erityisesti, että silloin, kun ostaja otti tavaran haltuunsa:
 • tavaralla on ominaisuuksia, joista osapuolet ovat sopineet tai jos sopimus puuttuu, tavaralla on ominaisuuksia, jotka myyjä tai valmistaja on kuvaillut tai joita ostaja on odottanut tavaran luonteen ja heidän (myyjä, valmistaja) suorittaman mainonnan osalta
 • tavara soveltuu siihen tarkoitukseen, jonka myyjä on ilmoittanut tai johon tällaisia tavaroita yleensä käytetään,
 • tavarat vastaavat sovitun näytteen tai mallin laatua tai muotoilua, mikäli laatu tai muotoilu määritetään sovitun näytteen tai mallin mukaan
 • tavoita on sopiva määrä tai paino ja
 • tavarat ovat lain säännösten mukaisia.
7.3. Käyttöehtojen kohdan 7.2 säännökset eivät koske tavaroita, jotka on myyty halvemmalla hinnalla johtuen viasta ja halvemmasta hinnasta on sovittu etukäteen. Vikojen luonne on sellainen joka voidaan katsoa, että se on aiheutunut tuotteen normaalista käytöstä ja käytetyn tavaran tapauksessa virhe, joka vastaa sitä käyttö- tai kulumisastetta, joka tavaralla oli ostajan vastaanottaessa tai tämä on ominaista tuotteelle.
7.4 Jos vika ilmenee kuuden kuukauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta, tavara katsotaan vialliseksi vastaanotettaessa. Ostajalla on oikeus vedota kulutustavaroissa ilmenneeseen vikaan 24 kuukauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta.
7.5. Ostajan tulee tehdä ilmoitus viasta siinä myyjän toimitilojen osoitteessa, jossa valituksen vastaanottaminen on mahdollista myytyjen tavaroiden valikoiman osalta, mahdollisesti kotipaikassa tai toimipaikassa.
7.6 Myyjän virhevastuuseen liittyviä muita osapuolten oikeuksia ja velvollisuuksia voidaan säännellä myyjän palautuskäytännöllä.
7.7 Mikäli ostajan vastaanottamista viallisten tavaroiden palauttamisesta aiheutuu kustannuksia, ostajalla on oikeus saada hyvitys kuljetuskustannuksista ainoastaan halvimman mahdollisen kuljetustavan mukaan.
7.8 Myyjä ilmoittaa täten ostajalle, että kemiallisia liimoja tai muita yhdisteitä sisältävät tavarat saattavat haista pakkauksesta purkamisen jälkeen. Tavarat eivät ole kemiallisesti tai fyysisesti haitallisia, haju häviää lyhyen ajan kuluttua. Siksi tällaisia tavaroita ei voida pitää viallisina.

   8. SOPIMUSPUOLTEN MUUT OIKEUDET JA VELVOITTEET

8.1. Ostaja saa tavaran omistusoikeuden sillä hetkellä, kun ostaja maksaa tavaran kokonaiskauppahinnan ja ostaja ottaa tavaran haltuunsa.
8.2. Ostajaan nähden myyjää ei sido siviililain § 1826 §:n 1 (e) momentin alakohdan mukaiset käytännesäännöt.
8.3 Myyjä käsittelee kuluttajien valitukset yhteydenottolomakkeen kautta. Myyjän tulee lähettää ilmoitus ostajan valituksen käsittelystä ostajan sähköpostiosoitteeseen.
8.4 Siinä tapauksessa, että ostaja on sovellettavan lain mukaan kuluttaja ja ostajan ja Donoci s.r.o.:n välillä syntyy kuluttajariita, joka ei ratkea sopimuksella, ostaja hyväksyy olevansa oikeutettu tekemään ehdotuksen tuomioistuimeen ulkopuolisen riidan ratkaisemiseksi. Tšekin kauppatarkastusviranomainen on vastuussa ostosopimuksesta johtuvien kuluttajariitojen tuomioistuimen ulkopuolisesta ratkaisemisesta. Tšekin kauppatarkastusviranomaisen rekisteröity toimipaikka on Štěpánská 567/15, 120 00 Prague 2, tunnusnumero: 000 20 869, verkkosivusto: http://www.coi.cz. Verkkosivuilla http://ec.europa.eu/consumers/odr olevaa riitojenratkaisualustaa voidaan käyttää myyjän ja ostajan välisten kauppasopimukseen liittyvien riitojen ratkaisemiseen.
8.5 Tsekin euroopan kuluttajakeskus, jonka kotipaikka on Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, verkkosivusto: http://www.evropskyspotrebitel.cz on Euroopan parlamentin asetuksen (EU) N:o 524/2013 yhteyspiste sekä kuluttajariitojen ratkaisemisesta verkossa ja sen muuttamisesta 21 päivänä toukokuuta 2013 annetussa neuvoston asetuksessa Asetus (EY) N:o 2006/2004 ja direktiivi 2009/22/EY (asetus kuluttajariitojen ratkaisemisesta verkossa).
8.6. Myyjällä on oikeus myydä tavarat kauppaluvan perusteella. Kaupanvalvontaa harjoittaa toimintansa puitteissa asianomainen kaupan lupatoimisto. Henkilötietojen suojan valvonnasta vastaa Henkilötietovirasto. Tšekin kauppatarkastusviranomainen valvoo rajoitetusti kuluttajansuojalain nro 634/1992 Coll., sellaisena kuin se on muutettuna, noudattamista.
8.7. Ostaja ottaa riskin olosuhteiden muuttumisesta niin kuin on tarkoitettu siviililain 1765 §:n 2 momentissa.
8.8 Henkilötietojen suojaus toteutetaan soveltuvan lainsäädännön, erityisesti Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen 2016/679, sekä tällä sivustolla olevan tietosuojakäytännön mukaisesti.

   9. KUPONKIEN TOIMITUS

9.1. Voidaan toimittaa ostajan sähköpostiosoitteeseen.

   10. LOPPUSÄÄNNÖKSET

10.1. Jos ostosopimuksella muodostettu suhde sisältää kansainvälisen (ulkomaisen) elementin, osapuolet sopivat, että suhdetta säätelee Tšekin laki. Tämä ei vaikuta yleisesti sitovista säännöksistä johtuviin kuluttajan oikeuksiin.
10.2. Jos jokin Käyttöehtojen ehto on pätemätön tai tehoton tai jos se tulee pätemättömäksi tai tehottomaksi, pätemättömän ehdon sijaan tulee voimaan säännös, jonka merkitys on lähinnä pätemätöntä ehtoa. Yhden säännöksen pätemättömyys tai tehottomuus ei vaikuta muiden säännösten pätevyyteen ja tehokkuuteen.
10.3. Myyjä arkistoi kauppasopimuksen, mukaan lukien käyttöehdot, sähköisessä muodossa, eikä sitä ole saatavilla.
10.4 Käyttöehtojen liite on esimerkki ostosopimuksen peruuttamisesta. 10.5. Myyjän yhteystiedot: toimitusosoite: Pražská 2532/4, Blansko 678 01, puhelin + 353 (818) 882167.

Blanskossa 25. toukokuuta 2018

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Copyright © 1990 - 2022 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.