Ammattilaisvalot & teollisuusvalot | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Ammattilaisvalot 5-vuoden takuulla

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Valaisimet ammattilaiskäyttöön - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima ammattilaisvaloja. Katso!


Etsikö todella korkealaatuisia ja kestäviä valoja? Silloin sinun kannattaa tutustua ammattilaiskäyttöön tarkoitettuihin valoihin. Valikoimastamme löydät ammattilaisvalot, niin LED-valot kuin valot liiketunnistimella. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa usein ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. Ammattimainen valo liiketunnistimella soveltuu erityisesti sisäänkäyntioviin, autotalliin tai ajotielle. 


Korkealaatuiset valaisimet viiden vuoden takuulla


Nämä korkealaatuiset valot on tarkoitettu ulkokäyttöön niin yksityiseen kuin myös yrityskäyttöön. Tämän kategorian kaikki valaisimet ovat erittäin kestäviä ja valmistettu parhaimmista materiaaleista. Niillä on korkeampi IP-luokitus, joka kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkopuolisia uhkia kuten pölyä ja vettä, vastaan. Lisäksi näillä valaisimilla on pidennetty viiden vuoden takuu.


Valikoimastamme löytyvät ammattilaisvalot eri tarpeisiin, kuten teollisuusvalaisin, LED-teollisuusvalaisin tai teollisuusvalaistus loisteputket. Ammattilaisvalaisimilla toteutuu hyvä teollisuusvalaistus. Hankkimalla ammattilaisvalot kauttamme voit olla varma, että saat parasta laatua ja hyvän valaistuksen, joka palvelee vuosia eteenpäin. Hanki ammattilaisvalot nyt!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.