Ammattilaisvalot & teollisuusvalot | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 5

Ammattilaisvalot 5-vuoden takuulla

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Valot ammattilaiskäyttöön - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima ammattilaisvaloja. Katso!


Etsikö todella korkealaatuisia ja kestäviä valoja? Silloin sinun kannattaa tutustua ammattilaiskäyttöön tarkoitettuihin valoihin. Valikoimastamme löydät ammattilaisvalot, niin LED-valot kuin valot liiketunnistimella. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa usein ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. Ammattimainen valo liiketunnistimella soveltuu erityisesti sisäänkäyntioviin, autotalliin tai ajotielle. 


Korkealaatuiset valaisimet viiden vuoden takuulla


Nämä korkealaatuiset valot on tarkoitettu ulkokäyttöön niin yksityiseen kuin myös yrityskäyttöön. Tämän kategorian kaikki valaisimet ovat erittäin kestäviä ja valmistettu parhaimmista materiaaleista. Niillä on korkeampi IP-luokitus, joka kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkopuolisia uhkia kuten pölyä ja vettä, vastaan. Lisäksi näillä valaisimilla on pidennetty viiden vuoden takuu.


Valikoimastamme löytyvät ammattilaisvalot eri tarpeisiin, kuten teollisuusvalaisin, LED-teollisuusvalaisin tai teollisuusvalaistus loisteputket. Ammattilaisvalaisimilla toteutuu hyvä teollisuusvalaistus. Hankkimalla ammattilaisvalot kauttamme voit olla varma, että saat parasta laatua ja hyvän valaistuksen, joka palvelee vuosia eteenpäin. Hanki ammattilaisvalot nyt!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i