Anturivalot & valot liiketunnistimella | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Tunnistinvalot

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Tunnistinvalot - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Valot liiketunnistimella. Katso valikoima!


Valot liiketunnistimella ei ole tarkoitettu vain ulos, vaan voit käyttää niitä myös sisätiloissa. Esimerkiksi liikkeestä syttyvä valo portaikossa tai käytävällä on todella kätevä. Sinun ei tarvitse erikseen huolehtia valoista, vaan anturivalot syttyvät ja sammuvat itsestään havaitessaan liikettä. 


LED-valojen edut


LED-valot anturilla ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. Ne ovat suosittuja yövalona. Yövalo liiketunnistimella tuo turvaa yöaikaan, jos joudut nousemaan ja käymään vaikka vessassa. Sen valo on yleensä pehmeä, ei liian häikäisevä. Tämä on ominaisuus, joka on hyvä ottaa huomioon valitessa yövaloa. 


LED-yövalo liiketunnistimella onkin suosittu vaihtoehto, sillä LED-lamput ovat tunnettuja hyvistä ominaisuuksistaan. LED-lampuissa valo syttyy välittömästi ilman turhauttavaa viivettä, eli täydellinen yövalo liiketunnistimella. LED-nauha liiketunnistimella on tyylikäs esimerkiksi portaikossa kaidevalona. LED-nauhan epäsuora valo ei häikäise, mikä on etenkin yöaikaan hyvä. Epäsuora valo on erittäin tunnelmallinen ja tyylikäs vieden kotisi valaistuksen seuraavalle tasolle. 


Anturivalot settinä ja lisävarusteet


Kattovalaisimet anturilla on kätevä vaihtoehto laittaa tilaan, jossa viivytään vain hetken ajan. Suosittelemme sijoittamaan anturivalot 6-10 metriä maanpinnan yläpuolelle, jotta valaistus olisi mahdollisimman tehokasta. Jokaisella anturivalolla on rajallinen ”näkökenttänsä”. Kun se havaitsee näkökentällä liikettä, valo syttyy. Tällöin saatat tarvita useamman anturivalon. Jotkin valot anturilla on mahdollista hankkia myös settinä. Näin säästät rahaa, kun sinun ei tarvitse ostaa yksittäiskappaleena. Mikäli tarvitset siis useamman anturivalon, harkitse anturivalosettiä


Tarjoamme myös lisävarusteita. Valikoimastamme löydät erilaiset kulmapidikkeet. Löydä kotiisi parhaimmat valot anturilla tai yövalo (LED)!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i