LED-loisteputket netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 1

LED-loisteputket

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

LED-loistevalaisimet laajasta valikoimastamme. Katso!


LED-loisteputkitarjontaamme kuuluvat erilaiset LED-loisteputket. LED-valotputket ovat todella energiatehokas tapa valaista ja valaisin kestää käytössä erittäin pitkään.


LED-valo loisteputken tilalle


Mikäli vanha loisteputkivalaisin on tullut tiensä päähän tai loisteputki ei syty, on loisteputki syytä vaihtaa. Tämä on hyvä tilaisuus päivittää vanha loisteputki hankkimalla LED-putki loisteputken tilalle. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa usein ja se kuluttaa vähemmän energiaa, jolloin kukkarosi kiittää. LED-loisteputkilamppu on ympäristöystävällinen valinta. 


Jos haussa on LED-loisteputki autotalliin tai kellariin, kannattaa kiinnittää huomiota IP-luokitukseen. IP-luokitus kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia kuten hiukkasia ja nestettä vastaan. Valaisimen tulee olla hyvin suojattu tällaisissa tiloissa, jotka voivat olla kosteampia ja pölyisempiä. LED-loisteputkivalaisin autotalliin on yhä suositumpi. 


Erilaisia vaihtoehtoja


Valikoimastamme löydät lähes kaikki LED-loisteputket, olipa kyseessä 12V LED-loisteputki, LED-loisteputki liiketunnistimella, LED-loisteputki himmennettävä tai muu LED-loisteputkilamppu. Saatavilla ovat LED-loistelamput eri värilämpötiloilla. Esimerkiksi loisteputki 6500K on päivänvalovalkoinen. Tällainen valo auttaa myös keskittymään paremmin. LED-loisteputki hinta vaihtelee muutamista kympeistä satoihin euroihin. 


Olethan tarkkana lampun valinnassa, jotta varmasti saat sopivan ja mieluisan LED-loisteputkivalaisimen. Tarvittaessa voit kysyä apua oikean LED-putkilampun valintaan asiakaspalvelustamme. Tutustu valikoimaan ja hanki LED-loisteputkivalaisin jo tänään! 

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i