LED-kohdevalot & LED-spottivalot edullisesti netistä | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän

LED-kohdevalot

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima LED-kohdevaloja. Katso!


Kohdevalaistusta käytetään korostamaan jotain tiettyä kohtaa. Se voi olla jokin esine, väri tai alue. Spottivalot kattoon toimii yleisvalaistuksena tai jopa työskentelyvalona. Kaikki riippuu siitä, millaista kohdevaloa on etsimässä. 


Nyt LED-teknologia on saatavilla myös kohdevaloissa. LED-kohdevalot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja ei tarvitse vaihtaa usein ja kukkarosi kiittää. LED-lamput ovat tulleet jäädäkseen. LED-spottivalot kattoon ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat säästää energiakustannuksissa, etkä halua vaihtaa lamppuja ─ ainakaan kovin usein.


LED-kohdevalo kattoon


Laita LED-spottivalot kattoon olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön tai muuhun haluamaasi tilaan. LED-kohdevalo himmennettävä mahdollistaa valon säätämisen helposti ja nopeasti. Näin voit vaihtaa tunnelmaa halutessasi. LED-kohdevalot eli LED-spottivalot valaisevat juuri sinne, minne sinä haluat. Sillä on merkittävä vaikutus kodin sisustukseen. LED-kattospotti luo hienon yleisvalaistuksen ja valaisee tyylikkäästi sisällä. Esimerkiksi LED-spottivalot korostavat hienolla tavalla vaikkapa taideteosta ja tuo arvokkuuden tuntua. Muista, että LED-kohdevaloa ei ole pakko asentaa kattoon, vaan kohdevalo seinään on myös vaihtoehto halutessasi korostaa itsellesi tärkeää asiaa. Kohdevalo valkoinen on hyvä valo korostamaan tiettyjä kohtia.


Meiltä löytyy laaja valikoima LED-kohdevalot jokaiseen tarpeeseen. Olipa haussa LED-kohdevalo 12V, LED-spottivalo IP44, LED-spotti 230V tai muu LED-spottilamppu, tutustu valikoimaamme. Millainen LED-spottilamppu käy parhaiten kotiisi? Älä mieti enempää, vaan löydä unelmiesi LED-kohdevalot edullisesti jo tänään!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.