Älyvalaistus kotiin ja ulos | Valomania
Kirjaudu sisään
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Älyvalaistus

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Vie valaistus uudelle tasolle. Tutustu älyvalaistukseen!


Älyvalaistus eroaa perinteisestä valaistuksesta monella tavalla ja sen suurimmat hyödyt ovat energiatehokkuus ja käyttömukavuus. Älyvalaistus tehostaa kotisi energiasäästöä. Se tuo mukanaan myös turvallisuutta.


Älyvalaistuksen ansiosta

● sammutat kaikki kodin valot yhdellä kertaa ja varmistat, ettei valoja jäänyt päälle.

● valot ovat päällä silloin, kun niitä oikeasti tarvitaan ja oikealla teholla. Tämä vaatii, että älyvalaistukseen on liitetty tunnistimet, jotka tunnistavat, onko tilassa ketään. Jos ei ole, sammuvat valot automaattisesti.

● ohjaat valaistusta kätevästi Bluetoothin tai Wifin kautta matkapuhelimella. Voit esimerkiksi luoda erilaisia valaistustilanteita, joissa vaikkapa himmennät valot yhdellä kertaa.

● saat ulkovalaistuksen päälle joko tiettyyn kellonaikaan tai silloin, kun alkaa hämärtää. Tämä vaatii sen, että järjestelmään on lisätty aikaohjaus tai valoisuusanturi.


Älykäs valaistus kotiin tuo turvallisuutta, parantaa asumisviihtyisyyttä ja tehostaa energiasäästöä. 


Älyvalaistus kotiin


Älyvalaistus on järjestelmä, jossa kodin valaistusta ohjataan automaatiolla. Näin ollen älyvalaistus on osa älykotia. Kotiautomaatio: valaistus, kodin laitteet ja talotekniikka ─ näistä huolehtii kotiautomaatio.

 

Älyvalaisin on puolestaan valaisin, jota voidaan ohjata Bluetoothin tai Wifin kautta matkapuhelimella. Esimerkkinä vaikkapa älyvalaistus LED-nauha, josta löytyy Wifi ja musiikkitoiminto. Älykkäät LED-nauhat löytyvät täältä. 


Älyvalaistus ulos


Älyvalaistus ei rajoitu suinkaan kodin sisätiloihin, vaan se on mahdollista toteuttaa myös ulos. Ulkoalueen älyvalaistus tuo turvaa. On kätevää, kun valot syttyvät automaattisesti. Älyvalaistus ulkokäyttöön vaatii myös suunnittelua, kuten minkä tahansa valaistuksen suunnittelu. 


Älyvalaistusjärjestelmässä asiat toimivat automaattisesti. Järjestelmään on yleensä helppo tehdä itsekin muutoksia valaistuksen ohjaukseen tai tilanteisiin, jolloin se lisää käyttömukavuutta. Luonnollisesti älyvalaistus on järkevintä toteuttaa talon rakennusvaiheessa, mutta kotiautomaatio onnistuu muihinkin asuntoihin. Paras älyvalaistus on huolellisesti suunniteltu. Älyvalaistus, joka toteutetaan kotiautomaatiolla, voi vaatia muutoksia sähköasennuksiin. Valittu järjestelmä vaikuttaa suurimpana yksittäisenä tekijänä älyvalaistuksen hintaan.  


Tutustu tulevaisuuden valaistukseen helposti


Philips-älyvalaistus eli Philips Hue ei ole vain älyvalaisin, vaan älyvalaistusjärjestelmä. Voit käyttää sitä Hue Bluetooth-sovelluksen kautta tai yhdistämällä Hue silta kanssa. Hue Bluetoothin kautta hallitset älyvaloja nopeasti ja kätevästi. Hue silta pystyy hallitsemaan jopa 50 valoa sisällä ja ulkona. Philips Hue tekee älyvalaistuksen aloittamisen helpoksi. Hanki Philips Hue-aloituspakkaus, joihin voit tutustua täällä.  


Näin pääset alkuun: 

1. Hanki mieluisin Philips Hue-tuote tai aloita Philips Hue-aloituspakkauksella. 

2. Kytke valonlähteeseen virta.

3. Yhdistä silta tai Bluetooth.

4. Lataa Philips Hue-sovellus ja nauti älyvalaistuksesta.


Kaikki Philips Hue-älyvalaistustuotteet löytyvät täältä. Tutustu Philips Hue-aloituspakkauksiin täällä. Älykäs polttimo muuttaa hetkessä minkä tahansa valaisimen älyvalaisimeksi. Lampun ohjaus onnistuu Wifi-yhteyden kautta sovelluksella. Tutustu myös älykkääseen ulkovalaistukseen täällä.

Copyright © 1990 - 2022 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.