Lämmittimet sisälle ja ulos | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

Lämmittimet ja patterit

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Lämmittimet ja patterit - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Lämmittimet sisälle ja ulos


Lämmitin sisälle toimii lämmönlähteenä siellä, missä perinteistä lämmitystä ei ole, mutta jossa on pääsy pistorasiaan. Lämmittimet mökille ovat monen pelastus, mutta yhtä lailla lämmittimet ovat suosittuja myös autotalleissa ja korjaamoilla. Pieni sähkölämmitin on helppo siirtää paikasta toiseen, joka tekee sen käytöstä kätevää. Lämmittimet eivät kuitenkaan rajoitu sisäkäyttöön, vaan tarjolla on myös lämmittimet ulkokäyttöön. Terassilämmitin tai parvekelämmitin lämmittää vaikkapa viileinä kesäiltoina ja pidentää terassikautta, jolloin voit nauttia terassista enemmän. 


Valikoimastamme löydät erilaiset lämmittimet erilaisin ominaisuuksin. Useimmissa malleissa lämmöntuottoa on mahdollista säätää. Joissakin malleissa on tuuletin ja lämmitin samassa. Sähkölämmitin lämpenee nopeasti ja se on helppo siirtää paikasta toiseen. Öljylämmitin eli öljypatteri on konvektorilämmitin, joka on hyvä ratkaisu asuntojen lämmitykseen. Kuten muutkin lämmittimet, se on helppo siirtää paikasta toiseen. Tämä tuo käyttöön mukavuutta, sillä voit sijoittaa lämmittimen sinne, minne sitä kaikkein eniten kullakin hetkellä tarvitset. Öljylämmitin ei nimestään huolimatta käytä öljyä polttoaineena, vaan toimii sähköllä. 


Luonnollisesti valikoimamme lämmittimet kotiin täyttävät kaikki EU-säädökset. Olipa haussa sähkölämmittimet, lämmittimet terassille, tuuletinlämmitin tai muu lämmitin, löydät varmasti etsimäsi kattavasta valikoimastamme. Tutustu valikoimaamme ja löydä paras terassilämmitin tai muu tarvitsemasi lämmitin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i