Audiolaitteet edullisesti netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Audiolaitteet

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Audiolaitteet kodin joka nurkkaan


Kannettava kaiutin löytyy nykyisin monesta kodista. Kaiutin tuo äänen esille kirkkaasti, joten siksi ne ovat saaneet suuren suosion. Oli kyseessä langaton Bluetooth kaiutin tai langallinen kaiutin. Monet kannettavat kaiuttimet ovat myös kosteudenkestäviä, joten ne sopivat nuotiolle tai romanttiselle piknikille. Bluetooth kaiutin ulkokäyttöön on hyödyllinen. USB-kaiutin sopii puolestaan hyvin läppärin kaveriksi. Kaipaatko kaiuttimeltasi enemmän? Ei hätää. RGB LED-kaiutin vastaa tähän. Siitä löytyvät valaisin ja kaiuttimet samasta eli se on kaiutinlamppu. RGB toiminto pystyy luomaan upeita värejä sekoittamalla tai himmentämällä punaista (Red), vihreää (Green) ja sinistä (Blue). 


Paljon vaihtoehtoja jokaiseen makuun


Meiltä löydät myös langalliset ja langattomat kuulokkeet, sekä langattomat sporttikuulokkeet. Langalliset kuulokkeet ovat asiantuntijoiden mukaan parhaimmat kuulokkeet äänen kannalta, mutta toisaalta langattomat tuovat vapautta. Langattomat pelikuulokkeet eivät rajoita vapauttasi. Langattomat Bluetooth kuulokkeet ovat saatavilla kaikissa väreissä ja koossa: langattomat nappikuulokkeet, korvakuulokkeet, mikrofonilla tai ilman. Kuulokkeet mikrofonilla mahdollistavat, että voit myös puhua, eikä vain kuunnella.


Urheilua varten (jos et halua kantaa mukana hieman hankalaa älylaitetta) on kehitetty erityiset sporttikuulokkeet, joissa on micro-SD lukija. Näillä kuulokkeilla voit tuoda suosikkimusiikkisi juoksumatolle micro-SD kortilla ilman erillistä älylaitetta. Nämä ovat varmasti parhaimmat langattomat nappikuulokkeet, ainakin jos harrastat paljon liikuntaa. Valikoimastamme löydät varmasti mieluisat kuulokkeet haluamillasi ominaisuuksilla, jotta voit nauttia uusista kuulokkeista täysin siemauksin. Tutustu valikoimaamme nyt ja löydä parhaimmat kuulokkeet, jotka ovat paitsi laadukkaat myös edulliset kuulokkeet.

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i